Pink Lótusz Kozmetika - Budapest

Aki hozzánk ellátogat, ezekre számíthat: károsanyag mentes termékek, problémamegoldó arckezelések, tanácsadás, teljes körű diagnosztizálás, relaxálás, professzionális eszközök, kíméletes szőrtelenítés, tartós szemöldök festés, szakmai felkészültség, relaxáló masszázs és még sok más!

Szabadidő  >   Szépség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Stresszoldás, Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Pink Lótusz Kozmetika - Budapest SZÉP Kártya
A természetes és egészséges szépség megőrzése a célom. A termékek is, amivel dolgozom is ezt tükrözi. A véleményem szerint, Minden Nő egy szép hangszer és én eljátszom rajtuk a szépség szimfóniáját. Nekem a munkám a hivatásom és a hivatásom pedig a hobbim.” A szépségipar folyamatos fejlődése és a lehetőségeinek kihívása leginkább az, ami miatt a kozmetikus szakmát választottam.

Folyamatosan megújuló akciókkal, törzsvásárlói club kedvezményekkel, egyénre szabott kozmetikai kezeléseken és otthoni használatra adott arckrémeken át a hagyományos kozmetikai tevékenységek mellett a smink, műszempilla építés és napi arcápolási tanácsadásig, nálam mindent megtalál.Remélem minden kedves meglévő és új vendégem számára tökéletes minőségű munkával tudok szolgálni és segítője lehetek a szépségének, nőiességének kibontakoztatásában. Természetesen nem zárkózom el és szívesen látom a megújulni vágyó igényes férfiakat is.Kozmetikai webáruházunk, pedig az otthoni szépség ápolásban nyújt segítséget.

Várunk Mindenkit Sok Szeretettel.

Üdvözlettel Lévay Nagy Erika
Cím:
1183 Budapest, Rudawszky utca 10.
Tel.: (70) 521 9434
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 25' 39.2" N, 19° 13' 8.5" E


Megközelítés:
Ferihegyi repülőtérre vezető úton a belvárosból a Béke tér villamos végállomástól 2 percre.
Vonattal a Ferihegyi repülőtér vonat állomástól 10 percre

Kiemelt elfogadó helyek: