Patrícia Pihenőház - Alsónána

Pihenőházunk a szekszárdi szőlőhegyek között meghúzódó kis faluban, Alsónánán található. A vendégház egy önálló kedves kis parasztház kerttel, kandallóval. A vendégház 2-4 személynek, barátoknak, pároknak, gyermekes családoknak ideális hely a pihenésre. Falusi reggeli helyi termékekkel igényelhető.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Tolna  >  Alsónána
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Patrícia Pihenőház - Alsónána SZÉP Kártya
A vendégház egy önálló kis parasztház, egyben foglalható. Vendégeink zavartalanul pihenhetnek, hiszen az egész ház a kerttel rendelkezésükre áll.

A vendégház 2-4 személynek, barátoknak, pároknak, gyermekes családoknak ideális hely a pihenésre.

Szállásunkon szívesen látunk vendégül kisgyermekes családokat, igényelhető babaágy, babakád, etetőszék. A kertben csúszda, hinta, homokozó várja a kicsiket.

Ha falusi reggelit igényel, akkor a helyi termelők finomságai érkeznek reggel egy kosárban.

Olykor nem kell más, csak az édes semmittevés, nyáron pihenés a napozóágyon vagy hűsölés a diófa árnyékában, télen melegedés a kandalló tüzénél.

Olykor pedig el kell indulni felfedezni a vidéket: a környéken kiváló borászatok, szép túraútvonalak, műemléki látnivavalók várnak és természetesen a Gemenc erdővel, kisvasúttal.

A vendégház egy régi parasztház, berendezésében meghatározóak a régi falusi életet idéző bútorok, a modern ízlésnek és a vidéki bájnak megfelelően felújítva. A hálószobában egy franciaágy, a nappaliban egy kinyitható kanapé és étkező asztal négy székkel található. A konyha jól felszerelt. S bár vidéki pihenést kínálunk, a nagy világtól sem feltétlen kell elszakadnod, a ház tévével és internettel felszerelt.

A ház egész évben foglalható.

Várjuk szeretettel, ha vidéki pihenésre, nyugalomra, kikapcsolódásra vágyik!
Cím:
7147 Alsónána, Ady Endre u. 10.
Tel.: (30) 357 6926
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 14' 42.1" N, 18° 39' 30" E


Megközelítés:
Szekszárdtól 12 km-re lévő kis falu, Alsónána, ahol a ház található, autóval, busszal jól megközelíthető.

Kiemelt elfogadó helyek: