Dunaújváros Kemping - Dunaújváros

Duna-parti vadregényes szigeten található kempingünkbe szeretnénk invitálni Önt! A turistaparadicsom távol a város zajától található. Igényes kialakítású apartmanjaink klimatizáltak és téliesítettek. Faházainkon kívül sátor- és lakókocsihelyek állnak vendégeink rendelkezésére.

Szállás  >   Egyéb szállás
Közép-Dunántúl   >  Fejér  >  Dunaújváros
Jellemzők: Családbarát, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Dunaújváros Kemping - Dunaújváros SZÉP Kártya
A Budapesttől 80km-re, délre fekvő Dunaújváros közigazgatási területén, közvetlenül a vízparton, távol a város zajától helyezkedik el a 28000m²-es, frissen felújított kemping. A kor igényeinek megfelelő szolgáltatásokkal, igényesen kialakított faházas apartmanokkal, villamos kiállással ellátott sátor- és lakókocsi helyekkel várjuk vendégeinket.

A kemping közepén található rendezvényház egész évben várja a vendégeket. A sziget területén kialakított bográcsozó helyek, homokos sportpályák és szabadstrand teszi teljessé a szolgáltatások palettáját.
kemping
szálláshely
rendezvényhelyszín
szabadstrand
Cím:
2400 Dunaújváros, Strand út 2.
Tel.: (20) 312 0974
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Tömegközlekedéssel:
Buszpályaudvarról 24-es számú helyi járatos autóbusszal, vagy vasútállomásról 10-es majd 24-es számú helyi járatos busszal.

Gépkocsival:
M6-os autópályát Dunaújváros Észak lehajtónál kell elhagyni, majd a 62-es úton haladni Dunaújváros irányába, Dunaújvárosba beérve az Aranyvölgyi útról a Magyar útra kell kanyarodni, majd onnan a Százlábú híd után a Szigeti útra.

Kiemelt elfogadó helyek: