SZÉP Kártya elfogadóhelyek Dunaújváros térségében

Kiemelt dunaújvárosi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Dunaújváros térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Dunaújváros településen:

Fejér megye peremén, a Mezőföld keleti részén fekszik Dunaújváros. A város nevezetességei között templomok, múzeumok, építészeti és természeti látványosságok is találhatóak. Mind közúton, mind vasúton jól megközelíthető. Jelentős iparváros volt, a Dunai Vasmű ipartörténeti kiállítása mementóként állít emléket a múlt eseményeinek. A szabadtéri kiállításon egykori gépmatuzsálemek várják az érdeklődőket. Dunaújvárosban feltétlenül érdemes felkeresni a Ráctemplomot és az Óvárosi római katolikus templomot is. A Romkert, a Kovácsmúzeum és a Móder Zenélő Szoborpark is remek programokat ígér.
A közép-dunántúli város természeti értékeit is megcsodálhatjuk a Szalki-sziget és a Baracsi úti Arborétum révén. A természet csodáira hívják fel a figyelmet a városszerte megtalálható egyedi fák és fasorok. A plasztikkártya elfogadó helyek kínálata is jelentős a városban. A dunaújvárosi wellness- és gyógyfürdő nem csak a gyógyulni vágyókat, hanem a tökéletes kikapcsolódást keresőknek is ideális úti cél. Az élményfürdő számos medencével, élményelemekkel, és színes, vidám hangulatával alapozza meg az ide látogatók jó hangulatát. A gyógyászati központ pedig igen színvonalas szolgáltatásokkal várja a regenerálódni vágyó vendégeket.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Dunaújváros környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.

Kiemelt elfogadó helyek: