Parti Sétány Vendégház - Balatonkenese

Balatonkenesén, a Tó melletti strand-centrumban működik vendégházunk. A szobák zuhanyozóval, wc-vel rendelkeznek. Közkedvelt szálláshelyünk egyszerűen berendezett. A nagy teremben tréningeket, tanácskozásokat, esküvőket is tudunk vállalni. Minden vendégünknek reggelit kínálunk.

Szállás  >   Vendégház
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Balatonkenese
Jellemzők: Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Parti Sétány Vendégház - Balatonkenese SZÉP Kártya
A Balaton mellett kellemes, gyönyörű környezetben, a vízhez közeli ősparkban található egyszerűen berendezett, közkedvelt vendégházunk. Balatonkenesén, a strand-centrumban, a régi üdülőben működtetjük a szálláshelyet. A szobák zuhanyozó-wc-vel rendelkeznek. Reggelit kínálunk minden vendégünknek. Az épület nagyterme tréningek, tanácskozások, esküvők megtartására is alkalmas.

Fakultatív programokat egyeztetés alapján szervezünk.
Vendégeink részére igény esetén többféle masszázs szolgáltatást biztosítunk. Alábbiak közül lehet választani: gyógymasszázs, aromaterápiás masszázs, nyirokmasszázs és fájdalommentes cellulit kezelés.
A gépkocsik biztonságos parkolása is megoldott a Vak Bottyán u. 33. alatt.
Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhely vagyunk!
Cím:
8174 Balatonkenese, Parti sétány 36.
Tel.: (30) 384 4646
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
04.01 - 10.31.
GPS:
É 47° 1' 48.76" , K 18° 7' 8.04"


Megközelítés:
Gépkocsival az M7-es autópálya 90-es lejáratánál, a 71-es főúton Balatonakarattyán keresztül érhető el Balatonkenesén található vendégházunk. Gépkocsiparkoló: Vak Bottyán u. 33.

Kiemelt elfogadó helyek: