SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balatonkenese térségében

Kiemelt balatonkenesei (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Balatonkenese térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balatonkenese településen:

A Balaton északi partján, annak is az északkeleti csücskében, a Kenesei-magasparton fekszik Balatonkenese. Veszprém megye és a Balaton települései között az egyetlen olyan város, ahonnan az egész keleti medencét és a Tihanyi-félszigetet is jól be lehet látni. Tiszta időben minden évszakban különleges panorámát kínál a környék. A balatonkenesei parton nagyon sok jachtkikötő található. A város a vitorlázás és a horgászás szerelmeseinek is ideális hely. A kerékpáros túrák kedvelői is bejárhatják a környéket, mert remekül kiépített kerékpárutak találhatóak mind a városban, mind a Balaton körül. A szálláshelyek és szolgáltatók között plasztikkártya elfogadó helyek Balatonkenese számos pontján rendelkezésre állnak. Nyaranta színes programok, fesztiválok várják az ide érkezőket. Üdülők, nyaralók, apartmanok és vendégházak szálláskínálatából mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. A természetjárók számára különleges élményt jelenthet májusban Balatonkenesén járni. Európában ugyanis egyedülálló módon itt virágzik egy fokozottan védett növény, a tátorján (a káposztafélékhez tartozik). Közép-Dunántúl és a megye üde színfoltja a kenesei Tátorjános Természetvédelmi Terület.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Balatonkenese környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.