Pajta Apartman - Eger

A Pajta Apartman kívül-belül rusztikus megjelenéssel, függőágyas, szőlő lugasos terasszal várja vendégeit Egerben, a sétányos-parkos Érsekkertől és a strandtól öt percnyi sétára. Igazi pihenést, meghitt, mentális regenerálódást, lelki feltöltődést és ha szeretnéd, aktív pihenést is találhatsz nálunk.

Szállás  >   Apartman
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Eger
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Aktív pihenés, Hegyvidéki, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Pajta Apartman - Eger SZÉP Kártya
A Pajta Apartman kerttel, közös társalgóval és kertre nyíló kilátással, függőágyas terasszal várja vendégeit Egerben, a sétányos-parkos Érsekkertől és a strandtól öt percnyi sétára. Igazi pihenést, meghitt, mentális regenerálódást, lelki feltöltődést és ha szeretnéd, aktív sportos pihenést is találhatsz nálunk.

Tavasztól őszig zöldben él a Pajta belső udvara. A kellemes időben vendégeink sok időt töltenek kint a lugasok alatt, ahol jól esik pihenni, reggelizni, olvasgatni vagy jót beszélgetni egy-egy pohár bor mellett, amíg a gyerekek a cseresznyefára épített lombházikóban játszanak.

Biciklit korlátozott számban biztosítunk. Az öt percnyire lévő strandon 6-tól reggeli úszás frissíthet fel vagy csatlakozhatsz szerdai Pajta jóga óráinkhoz is. A közeli uszoda és szaunája hétköznap este 21 óráig, hétvégén 18 óráig tart nyitva. A Pajta Apartman minden szobájában gardróbszekrény vagy komód, jól felszerelt konyha és saját, zuhanyzós fürdőszoba biztosított. Apartmanokban wifi elérhetőség biztosított, TV készülékek nincsenek.

A szálláshelyen minden nap zömmel vegyszermentes saját, illetve helyi termékekből összeállított kontinentális reggeli kérhető. Ha máshol ennél, akkor csak 3 percnyi sétára van a Spar és a pékség, valamint a Marienka étterem sztrapacskával és különleges ízekkel. Környezettudatos szállás vagyunk, a szálláshely kialakításakor törekedtünk a természetes anyagok használatára, a szelektív hulladékgyűjtést fontosnak tartjuk, az apartmanokat természetes tisztítószerekkel takarítjuk és az ágyneműket is környezet- és bőrbarát mosószerrel mossuk. A „zöld” vonalon túl fontos számunkra az önfejlesztés, a család és a meditáció is, ezért gyerek- és családbarát kialakítású a Pajta: saját játszótér, zárt belső udvar is segíti pihenésedet. Továbbá a Pajta Közösségi Térben előadásokat, workshopokat, foglalkozásokat szervezünk, vagy igény esetén bérbeadjuk.
Cím:
3300 Eger, Sas u. 10.
Tel.: (30) 461 1009
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 53' 20.1" N, 20° 23' 4" E


Megközelítés:
Autóval: Egerben 25-ös útról nyílik a Sas utca.
Vonat: Eger vasútállomás 5-10 perc sétára van apartmanunktól.

Kiemelt elfogadó helyek: