Normafa Tenisz Klub - Budapest

Tiszta levegőn, családias környezetben, rendezett kiváló minőségű teniszpályák. Csoportos gyermektenisz, felnőttek oktatása, házi és csapatbajnokságok. Nyugalom, csend, sport! Munkánkat csak akkor tarthatjuk értékesnek, ha az a gyermekek egészséges testi és lelki fejlődését szolgálja. Érték kialakítani az igényt a mozgásra, az egészséges életre, egymással való tisztességes és becsületes játékra.

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Csoportoknak, Gyermekeknek, Fiataloknak, Családoknak, Középkorúaknak
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Normafa Tenisz Klub - Budapest SZÉP Kártya
Fontosnak tartjuk a kis létszámú csoportos oktatást és a kötetlen meccseket.

Megalakulásunkkor célul tűztük ki egy hobbitenisz játékosbázis létrehozását. Ennek eredményeképpen ma több mint 70 tenisziskolás gyermek edz a Normafa Mini Tenisz Klubban.

Számunkra fontos a gyermekek versenyeztetésének személyes irányítása és felügyelete. A jól végiggondolt, személyre szabott edzéstervek betartatása észrevétlen követelmény a gyermekektől.

A felnőttek oktatása sem elhanyagolható. Kikapcsolódást kell biztosítani számukra a mindennapok terhe mellé, és partnereket garantálni a szerzett tudásuk kielégítésére. Ezt elsősorban a házi és az országos bajnokságok, csapatbajnokságokkal érjük el.

Elvárásunk, hogy a Normafa TC tagjai csapatként álljanak ki a bajnokságokon és azokat méltósággal és becsületes játékkal küzdjék meg. Érdekelje a csapattagokat a társuk játéka, jelenlétükkel támogassák a még pályán lévőket.

A Normafa Tenisz Klub 2009-ben alakult, családi vállalkozásként.

A mindig friss és tiszta levegőn 4 salakos teniszpálya a játékosokat. A szabadtéri szezonban új, kitűnő világítással szolgálunk mind a 4 pályán.

A fedett pályás időszakban 2 pályát fedünk teniszsátorral, melyben jó minőségű világítást és kellemes hőfokot biztosítunk a legkorszerűbb gépészettel. Nálunk a legnagyobb téli mínuszokban is adott a kiváló hőmérséklet!

Parkolni ingyenes, privát parkolónkban lehet. A klubházban rendezett öltözők és büfé található.

A nagy kert biztosítja a szabadban a versenyek utáni főzést, kikapcsolódást, közös vacsorákat. A gyerekeknek homokozó és szabadtéri játékok mellett korlátlan használatra ajánljuk a két salak borítású szabvány méretű minipályát.

Kifejezetten családias hangulatú tenisz klubunkba minden lelkes teniszezni vágyót szeretettel várunk- Örömmel vesszük, ha bérlőink családostól érkeznek, és gyermekeik kihasználják a kert adta lehetőségeket.
Cím:
1121 Budapest, Őzike u. 30/a.
Tel.: (20) 949 5498
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 28' 32.6" N, 18° 57' 31.3" E


Megközelítés:
A Normafa térsége Buda nyugati határán fekszik, nagy része erdőterület, amely a Pilisi Parkerdő és a Duna-Ipoly Nemzeti Park fennhatósága alá tartozik.

Autóval: Istenhegyi út, Eötvös út, Viztoronyt elhagyva az első utcán jobbra (Normafa út), majd rögtön első után jobbra (Őzike út).

BKV: a 21-es busszal a Moszkva tértől húsz perc alatt megközelíthető, vagy a Fogaskerekű vasúttal a városmajori végállomásról.

MÁV: aki gyermekeivel kalandos utazásra vágyik az erdőn át, az jöjjön a Hűvösvölgy felől Gyermekvasúttal a hegyre.

Kiemelt elfogadó helyek: