Naturpolc - Budapest

Minden ami természetes és egészséges! Tanuld meg a kozmetikum vagy házi takarítószerek elkészítésének csínját-bínját. Károsanyagmentes krémkészítés 3 perc alatt? Házi szappanfőzés 20 perc alatt? IGEEEEN lehetséges! Szerezz értékes tudást, vagy csak használj természetes anyagokat és kérdezz bátran, segítek!

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Csoportoknak, Fiataloknak, Életmód, Ismeretszerzés, Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Naturpolc - Budapest SZÉP Kártya
Közgazdász múltamat hátrahagyva, immár természetgyógyászként zero waste szemlélettel segítem a hozzám fordulókat, hogy miként tudják a bolti vegyszereket és káros anyagokat a testápolási szokásaikból elhagyni.

Körültekintően kerültek kiválasztásra a webshop termékei, minden ellenőrzött gazdaságból származik, és folyamatos ellenőrzési eljáráson mennek keresztül. Kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal, segítek, mert cél egy fenntartható és környezettudatos élet.

Nyugodtan keress meg, ha úgy érzed nehezen igazodsz el a reklámok és a bolti kínálat útvesztőiben. Segítek, míg már stabilan tudod mi káros és mi járul hozzá az egészséged megőrzéséhez.
Cím:
1193 Budapest, Klapka utca 4.
Tel.: (20) 997 4750
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 31' 37.1" N, 19° 4' 0" E


Megközelítés:
Ami fontos, hogy a workshopok a 17. kerületben kerülnek megrendezésre, de GPS a 7. kerületbe navigál. Erre figyelni kell. Parkolás az utcában vagy busszal is könnyen megközelíthető- kérdés, ki honnan jön
ide kell jönni: 1171 Budapest, Erzsébet körút 43.

Időpont egyeztetés és előzetes bejelentkezés ha worksopon szeretnél részt venni, mindenképp szükséges.

Kiemelt elfogadó helyek: