Nárcisz masszázs - Siófok

Frissítő svéd masszázzsal, pedikűrrel, lábápolással várom vendégeimet. Az üzlet a város szívében található, bár központ, mégis nyugodt, csendes környezet! Vendégeim között megtalálható a gyermek, fiatal felnőtt illetve az idős korosztályú vendég is! Várom önt is szeretettel!

Szabadidő  >   Egészség
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Siófok
Jellemzők: Gyermekeknek, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás, Stresszoldás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Nárcisz masszázs - Siófok SZÉP Kártya
Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Vendégeim hát-kéz-nyaki-láb fájdalommal, fáradtsággal fordulnak hozzám. Revitalizáló masszázzsal frissítem a fáradt végtagokat. Ha nehezen mozog, akkor nagy segítség a masszázsszék, amelynél ülőhelyzetben szabadítom meg a nyaki vagy háti fájdalmaktól!

A teljes testmasszázst egy modern, elektromosan emelhető masszázságyon végzem, ezért a fel és leszállás balesetmentesen történik! Fel vagyok készülve, ha valaki allergiával küzd, ezért mindig bővítem azon termékek választékát, amelyek megfelelnek ezen követelményeknek!

Nárcisz masszázs - Siófok SZÉP Kártya

Cím:
8600 Siófok, Kálmán Imre sétány. 4.
Tel.: (30) 491 5018
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 54' 24.4" N, 18° 3' 6.3" E
Megközelítés:
Üzletem a Fő térről nyíló Kálmán udvarban található! Az autóbusz állomás, illetve vasútállomás kb. 3-5 perc, kényelmes sétával elérhető a szalon! A víztoronnyal szemben lévő, Gelato fagyizó mellett található boltíves kapubejárónál, könnyen megközelíthető a szalon, hisz egy nyugodt, romantikus udvarban találjuk magunkat és az udvar végén várok mindenkit, nagy szeretettel!