Murphys Irish Pub Étterem és Kert - Miskolc

Hangulatosan berendezett éttermünk 40 férőhelyes. Zártkörű rendezvény esetén akár 50 vendég elhelyezésére is van lehetőség. Tavasztól őszig fahíddal összekötött kétszintes teraszunk hangulatos kerti halastavunkkal további 110 fő számára nyújt lehetőséget felejthetetlen élmények átélésére.

Vendéglátás  >   Étterem
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Miskolc
Jellemzők: Diétás ételek, Kerthelyiség-terasz, Heti menü, A la carte, Felszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Murphys Irish Pub Étterem és Kert - Miskolc SZÉP Kártya
Ételpalettánkban a húsimádóktól a vegán étrendet követőkig mindenki talál kínálatot. Régiónkban kiemelkedő steak-választékunk. Külön Fitness étlapunk összeállításával a diétázók mellett a különböző ételallergiával – és intoleranciával élők igényeit is ki tudjuk szolgálni. Itallapunkról Hacker Pschorr, Guinness csapolt és üveges sörök, számos whisky, pálinka és egyéb rövidital márka, de akár alkoholos és alkoholmentes koktélok közül is rendelhetnek.

A borkedvelők számára külön Borlapunk kínál többféle lehetőséget a választásra. 110 fős kerthelyiségünk – koi pontyokkal teli kerti tavunkkal – kiváló lehetőséget biztosít családi, céges rendezvények, baráti társaságok összejöveteleinek kellemes lebonyolítására. Klimatizált éttermünk 40-50 fő befogadására alkalmas. Parkolási lehetőség közvetlenül az étterem bejáratánál ingyenesen áll kedves vendégeink rendelkezésére.
Cím:
3508 Miskolc, Május 1. telep 25/A.
Tel.: (20) 442 4000
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 4' 32.9" N, 20° 46' 22.6" E


Megközelítés:
Az étterem a Miskolci Egyetem közvetlen szomszédságában, a Miskolctapolcára bevezető út elején található, ingyenes parkolási lehetőséggel. Tömegközlekedéssel a 12-es és 2-es városi buszokkal érhető el.

Kiemelt elfogadó helyek: