KEG: a hordó, amelyben a sör lakik a főzde és a fogyasztó pohara közötti rövid időben.
Sörművház: kraftbár, gasztrokocsma, bisztró – sör, étel, szórakozás és valódi kultúra egy helyen.
KEG Sörművház: az ÖN HELYE!
A KEG Sörművház 2018 májusában nyitott a fővárosban, a budai oldal gasztrokulturális főutcája, a Bartók Béla út sarkán. Célunk szerint elsősorban a kraft (kézműves, kisüzemi, újhullámos) sörök és az újragondolt, mívesen elkészített kocsmaételek rajongóit kívánjuk kiszolgálni. Fontosnak tartjuk, hogy a komlórajongó férfiak mellett a bensőséges beszélgetésekre, finomságokra fogékony nők is otthonosan érezzék magukat nálunk. Ennek megfelelően alakítottuk ki helyiségeinket.
Vendégeink kiszolgálásának magas színvonala számunkra a minimum, munkatársainkat így válogatjuk és képezzük ki. Folyamatosan fejlesztünk, hogy törzs- és új vendégeink is izgalmas, vibráló hangulatú helyként gondoljanak a KEG-re. 32 csapunk mindenkori sörsorára kiemelkedő figyelmet fordítunk. Magyar és külföldi tételeket egyformán tartunk. Egyszerre legalább 20 különböző típussal dolgozunk, két csapon mindig vannak gluténmentes italaink, egy-egy cider és sör, ügyelünk a keresztfertőzés kiküszöbölésére. Természetesen az egyéb alkoholos és nem alkoholos italaink tekintetében is a minőség számunkra a mérvadó.
Büszkék vagyunk ételeink színvonalára. A konyhánkon Blaskó Zoltán séf vezetésével négy szakács dolgozik. Komoly tapasztalattal rendelkező brigádunk tagjai Michelin-csillagos éttermekben és népszerű kifőzdékben is dolgoztak. Sör- és játékmestereink kóstolóink és csapatépítő tréningjeink színvonalának biztosítékai.