KEG Sörművház - Budapest

A kraft (kézműves, kisüzemi, újhullámos) sörök és az újragondolt, mívesen elkészített kocsmaételek rajongóit kívánjuk kiszolgálni. Fontosnak tartjuk, hogy a komlórajongó férfiak mellett a bensőséges beszélgetésekre, finomságokra fogékony nők is otthonosan érezzék magukat nálunk.

Vendéglátás  >   Söröző, pub
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Nemzetközi konyha, Kerthelyiség-terasz, Heti menü, Felszolgálás, Házhozszállítás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
KEG Sörművház - Budapest SZÉP Kártya
KEG: a hordó, amelyben a sör lakik a főzde és a fogyasztó pohara közötti rövid időben.

Sörművház: kraftbár, gasztrokocsma, bisztró – sör, étel, szórakozás és valódi kultúra egy helyen.

KEG Sörművház: az ÖN HELYE!

A KEG Sörművház 2018 májusában nyitott a fővárosban, a budai oldal gasztrokulturális főutcája, a Bartók Béla út sarkán. Célunk szerint elsősorban a kraft (kézműves, kisüzemi, újhullámos) sörök és az újragondolt, mívesen elkészített kocsmaételek rajongóit kívánjuk kiszolgálni. Fontosnak tartjuk, hogy a komlórajongó férfiak mellett a bensőséges beszélgetésekre, finomságokra fogékony nők is otthonosan érezzék magukat nálunk. Ennek megfelelően alakítottuk ki helyiségeinket.

Vendégeink kiszolgálásának magas színvonala számunkra a minimum, munkatársainkat így válogatjuk és képezzük ki. Folyamatosan fejlesztünk, hogy törzs- és új vendégeink is izgalmas, vibráló hangulatú helyként gondoljanak a KEG-re. 32 csapunk mindenkori sörsorára kiemelkedő figyelmet fordítunk. Magyar és külföldi tételeket egyformán tartunk. Egyszerre legalább 20 különböző típussal dolgozunk, két csapon mindig vannak gluténmentes italaink, egy-egy cider és sör, ügyelünk a keresztfertőzés kiküszöbölésére. Természetesen az egyéb alkoholos és nem alkoholos italaink tekintetében is a minőség számunkra a mérvadó.

Büszkék vagyunk ételeink színvonalára. A konyhánkon Blaskó Zoltán séf vezetésével négy szakács dolgozik. Komoly tapasztalattal rendelkező brigádunk tagjai Michelin-csillagos éttermekben és népszerű kifőzdékben is dolgoztak. Sör- és játékmestereink kóstolóink és csapatépítő tréningjeink színvonalának biztosítékai.
étterem
söröző
Cím:
1114 Budapest, Bartók Béla út 9.
Tel.: (30) 140 3125
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Autóval: Bartók Béla út 9., vagy Orlay u. 1. felől
Vonattal: Budapest, Kelenföldi pu., onnan 19-es és 49-es villamossal a Gellért térig
Autóbusszal: Gellért tér mh.

Kiemelt elfogadó helyek: