Miskolctapolcai Bobpálya - Miskolc

A szánkózás élménye egyedül vagy párosan, minden évszakban egyaránt. 3 éves kortól mindenki kipróbálhatja, aki szereti a lesiklás élményét. Minden lesiklásról élményfotó készül, ami ha tetszik, fényképen vagy más ajándéktárgyon megvásárolható a helyszínen.

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Miskolc
Jellemzők: Csoportoknak, Gyermekeknek, Fiataloknak, Családoknak, Szórakozás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Miskolctapolcai Bobpálya - Miskolc SZÉP Kártya
Magyarország legizgalmasabb erdei bobpályája Miskolctapolcán a Csónakázó-tó és a Barlangfürdő közvetlen szomszédságában található. Különleges élményt kínál kicsiknek és nagyoknak a mintegy 850 m hosszú, egész évben üzemelő alpesi bobpálya.

Az évszázados fák között sikló bobok a szánkózás élményét adják minden évszakban, ahol mindenki maga választja meg a számára élményt nyújtó sebességet. Egyedülálló élményt nyújt esti időszakban a kivilágított pályán lesiklani. A német minőség garantálja a pálya teljes biztonságát, így azt bárki használhatja 3 éves kortól 99 éves korig, egyedül vagy párosan. Osztálykirándulás esetén csoportos kedvezmény.
Cím:
3519 Miskolc, Dehmel Nándor sétány 46293 hrsz.
Tel.: (30) 822 8552
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
Mindennap 10.00 - 22.00
GPS:
48° 3' 33.8" N, 20° 44' 46" E


Megközelítés:
Miskolc- Tapolca gépjárművel illetve tömegközlekedéssel egyaránt megközelíthető. A kijelölt parkolóhelyekről gyalogosan érhető el a bobpálya, amely a Barlangfürdő bejáratától, mintegy 150 méterre található.

Kiemelt elfogadó helyek: