Mezei Eszter Online Fitness - Online

Ha szereted a zenés ritmusos változatos edzéseket ha nemcsak a testet mozgatjuk meg hanem közben jól is érezzük magunkat, akkor a legjobb helyen jársz! A videó tárban a változatos edzés videók között meg fogod találni a neked való otthoni edzés gyakorlatot.

Szabadidő  >   Sport, fitness
  >  Pest  >  Online
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Stresszoldás, Testedzés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Mezei Eszter Online Fitness - Online SZÉP Kártya
Otthoni edzésedhez nyújtok segítséget legyen a célod akár a rendszeres mozgás, vagy egyszerűen csak ki szeretnél kapcsolódni, ki adni magadból a felgyülemlett stresszt.

Egyre többen vagyunk, akik szeretünk a saját időbeosztásunk szerint a saját időben, otthon edzeni. Az otthoni online torna videók ehhez nyújtanak neked segítséget.

A gyakorlatok követhetőek kezdőknek és idősebbeknek is tökéletes otthoni edzés! Úgy vannak összeállítva, hogy a 45 perc alatt a teljes testet megmozgasd, és mindeközben még élvezd is a mozgást!

Korlátlan elérhető zenés tánc fitness videók mindazoknak szól akik szeretik a csoportos fitnesz órák hangulatát a zenés ritmusos edzéseket de egyedül szeretnek edzeni. Zumba óra mellett sok új érdekes edzés óratípusokat is kipróbálhatsz. A videó tárban a változatos edzés videók között meg fogod találni a neked való otthoni edzés gyakorlatot.
Cím:
0000 Online, Online
Tel.: (70) 427 1773
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:

Kiemelt elfogadó helyek: