Mega Farm Lovarda - Budapest

A lovaglás nem csak sport, hanem egy fantasztikus kikapcsolódás! Szeretettel várunk minden érdeklődőt lovardánkban. Szelíd, kedves lovakkal ismerkedhetnek meg a vendégek. Türelmes, szakképzett oktatók várják a tanulni vágyókat kezdőtől a haladóig, futószártól a tereplovaglásig.

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Csoportoknak, Gyermekeknek, Fiataloknak, Családoknak, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Mega Farm Lovarda - Budapest SZÉP Kártya
Mega Farm Lovarda vár minden kedves vendéget, aki szeretne ezzel a fantasztikus sporttal, kikapcsolódással megismerkedni. Lovardánk az M0-ás (Maglódi) lehajtónál található nagy parkolóval, angol wc-vel, zuhanyzóval, öltözővel és mosdóval felszerelve.
Szakképzett oktatóink türelmesen tanítják a lovagolni vágyókat.

Lehetőség van kezdőtől a haladóig, illetve futószár, osztály és tereplovaglásra is. Télen fedeles lovarda működik, hogy az oktatás zavartalan lehessen. Lovaink szelídek, s családtagok, amit nagyon meghálálnak!

Jól képzettek és jó kondícióban társaink a munkánkban! Továbbá foglalkozunk még nyári lovastáborral, csoportos lovagoltatással, szülinapi lovas partyval, állatsimogatóval.

Állatsimogatónkban többféle háztáji állattal ismerkedhetnek meg a gyerekek (tehén, szamár, tyúk, nyúl, malac, kecske, birka, tengeri malac, stb.)
Cím:
1173 Budapest, Pesti út 474.
Tel.: (70) 383 0379
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 27' 52.1" N, 19° 18' 43.4" E


Megközelítés:
Autóval könnyebb megközelíteni. Az M0-ás maglódi, 31-es úti lehajtójánál kell Budapest felé menni. A lehajtó után az első lehetőségnél jobbra kell bekanyarodni.
A lovarda Pesti út 474. szám alatt található, tehát Budapest külterületén, az M0-ás mellett. Végig aszfaltos út vezet a lovardáig.

Kiemelt elfogadó helyek: