Masszázs Aniverzum - Debrecen

Több mint 18 féle masszázzsal, kezeléssel várlak egy hangulatos belvárosi szalonban a Masszázs Aniverzumban. Weboldalamon és facebook oldalamon az említett néven meg tudod nézni a részletes ismertetőt és az elérhetőségeket. A masszázs az egészségről szól. Egy olyan gyógymód mely kellemes időtöltés.

Szabadidő  >   Egészség
Észak-Alföld   >  Hajdú-Bihar  >  Debrecen
Jellemzők: Egészségügyi szolgáltatás, Stresszoldás, Életmód, Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Masszázs Aniverzum - Debrecen SZÉP Kártya
Gyökeres Anikó vagyok. Gyógy, talp és wellness masszőr.

A masszázs a családom egészségi állapotának javítása miatt kezdett érdekelni, olyan megoldásokat kerestem, melyek lehetőség szerint nem kémiai szerek alkalmazásán alapul. Ekkor ismerkedtem meg a talpmasszázzsal és a természetes gyógymódok hatásaival. Nagyon pozitív tapasztalataim voltak, ezért további ismereteket szereztem, gyógymasszőr lettem, ami egy egészségügyi alapképzést is adott. Később úgy éreztem, más masszázs fajtákat is szívesen megtanulnék. Nyirok, többféle arcmasszázs, bambusz, alakformáló, lávaköves, méz, csokoládé, só-peeling, kéz, fej masszázsok, köpölyözés, kineziológiai tapasz ragasztás, flossing, feszültségkiegyenlítő kezelés…

Ezeket a kezelési típusokat beépítem a masszázsaimba. A mai napig folyamatosan tanulok, bővítem a tudásomat, hogy a lehető legjobbat tudjam nyújtani vendégeimnek, és persze a családomnak is. Mindig sok a tanulnivaló, sok új kutatási eredmény születik, illetve régi gyógymódokról igazolódik be, hogy van létjogosultsága ma is. Elővesszük a természetes gyógymódokat, hogy a testünk saját gyógyító erőit hívjuk segítségül. Munkám során kiváló minőségű kakaóvajat, illetve teljesen természetes anyagokból készült gyógyolajakat használok, melyeket magam készítek extraszűz olívaolajból. A gyógynövényeket olajban áztatom, heteken keresztül napon érlelem, így az értékes hatóanyagok átvándorolnak az olajba.

A természet patikájának áldásos hatását nemcsak belsőleg, külsőleg is élvezhetjük, üvegbezárt kincsek ezek, melyeket bőrünkre kenve, bemasszírozva a bőrproblémáktól az izomlazításig sok mindenben megoldást nyújthatnak. Íme, néhány az általam használt gyógynövények közül: Rozmaring, levendula, körömvirág, orbáncfű, zsálya, diófa levele, rózsaszirom, menta… és még sorolhatnám.

Próbáld ki a masszázsomat, biztos vagyok benne, hogy számodra is hatásos terápiának bizonyul!
Cím:
4025 Debrecen, Vörösmarty utca 7. fsz. 1.
Tel.: (30) 398 4033
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 31' 24.4" N, 21° 37' 27.1" E


Megközelítés:
Debrecen belvárosában található a szalon, a vasútállomáshoz közel, a villamostól 3 percre. Az utcán van parkolási lehetőség.

Kiemelt elfogadó helyek: