Marika Panzió - Balatonlelle

Balatonlelle és Balatonboglár találkozásánál, csendes, nyugodt helyen egy frissen felújított családi ház kiadó. A ház két szintes, alsó és felső szintre van osztva, mindegyik szint önálló apartmanként is funkcionál, külön zárható, de az egész házat egyben is ki lehet bérelni.

Szállás  >   Panzió
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Balatonlelle
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Marika Panzió - Balatonlelle SZÉP Kártya
A ház szintenként 6 fő férőhelyes, az egész ház 12 fős. Az alsó szinthez egy nagy terasz tartozik étkező asztallal, székekkel, a felső szinthez két kisebb terasz.

Mindegyik szinten 3 szoba, konyha étkezővel, fürdőszoba, WC. A konyhák teljesen felszereltek, evőeszköz, tányér, főző edények, tűzhely, mikro sütő, kávé főző, kenyér pirító stb. Minden szobában TV, néhányban DVD-lejátszó. Kábel TV több tucat csatornával. WIFI lehetőség.
A belső udvarban fedett parkoló. Gyerekeknek játszótér, homokozó az udvaron, grillezési lehetőség, tábortűz rakó hely.

A legközelebbi strand lehetőség 300 méterre van, gondozott, hatalmas szabad strand büfékkel, játszótérrel. Élelmiszer bolt 250 méterre. Benzinkút 250 m. A lellei központ 1800m. A lellei homokos strand és élmény fürdő 1800 m. A Boglári élmény strand és fürdő 1600m. A boglári központ kb. 1800 m. Az összes ismert élelmiszer bolt megtalálható a városban. A lellei és a boglári hajó kikötő 1800m. Egész nyáron hatalmas Vidámpark és Cirkusz, kb. 500 m. Újonnan épített olcsó kalandpark és modern bob - pálya a Várdombon, kb. 600 m.

Számos kirándulási lehetőség van mint a városban, mint a környező településeken. Lovaglási lehetőségek több helyen, hatalmas rendezvények, koncertek, vásárok, borfesztiválok, felvonulás, szüreti bál! Hajózási lehetőség szinte bárhova, disco hajó, vitorlázás, a vízi sportok számtalan lehetősége. Gyalog túrák, kerékpár túrák. Több kilátó, várdomb, templomromok, kápolna várja a kirándulókat. Szórakozási lehetőségek százai a legkisebbektől az idősekig. Discok, zenés bárok, blues kocsmák, játék termek, kalandpark, kiállítások, mozi.

3 év alatti gyermekeknek baba ágyat tudunk biztosítani.
Cím:
8638 Balatonlelle, Munkácsy utca 43.
Tel.: (30) 454 3071
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
05.15 - 09.15.
GPS:
46° 46' 41.5" N, 17° 40' 19.9" E


Megközelítés:
M7-es autópálya, Balatonboglár lejárónál lejönni. Onnan kb. 1 km autóval. Vonattal Déli pu-ról induló járattal.

Kiemelt elfogadó helyek: