SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balatonlelle térségében

Kiemelt balatonlellei (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Balatonlelle térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balatonlelle településen:

A Balaton déli partjának közepén, Somogy megye északi felében terül el Balatonlelle városa. A magyar tenger mellett élményfürdője is remek szórakozási lehetőségeket kínál a család minden tagjának. A dél-dunántúli város Afrika Múzeummal is büszkélkedik. A fekete kontinenst bemutató páratlan magángyűjtemény autentikus néprajzi anyaggal és hatalmas fotógyűjteménnyel várja az érdeklődőket. A város központjától mintegy 3 km-re található a környék egyik legkiválóbb borvidéke, Kishegy. Rádpuszta közelsége pedig a magyar szürkemarha állományával teszi még különlegesebbé Lellét.
A rádpusztai templomrom mellett hangulatos környezetet nyújt a Csárda és Szabadidő Centrum. Plasztikkártya elfogadó helyek Balatonlelle számos pontján várják a kártyabirtokosokat. Többféle szállástípus közül választhatnak az ide látogató vendégek. A balatonlellei élményfürdő szaunarészlege egész évben nyitva áll a fürdőzni vágyók előtt. A kisváros gyógyfürdő minősítéssel is rendelkezik. Csodás panorámája és ízletes balatoni borai valódi kikapcsolódást, tökéletes pihenést biztosítanak a turisták számára. Hasznos információ az ide látogatók számára, hogy a kisváros területén a parkolás egész évben ingyenes.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Balatonlelle környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.