Mango Thai masszázs és halpedikűr - Budapest

Thaiföldről érkezett profi, okleves masszőrök várják minden kedves vendégeinket masszázsra. Az eredeti thai masszázson kívül aromaolajos, talp- ás hátmasszázs, illetve babamasszázs, bambusz masszázs és Holt-tengeri sómasszázs is választható. A halpedikűr egy igazi élmény, mely mikromasszázst ad.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Egészségügyi szolgáltatás, Stresszoldás, Életmód, Szépségápolás, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Mango Thai masszázs és halpedikűr - Budapest SZÉP Kártya
Élvezze a thai masszázs jótékony hatásait igazi thai környezetben thaiföldi masszőrökkel! Sokszor nincs jobb, mint egy kényeztető, kellemes masszázs, ami oldja a feszültséget, ellazít, esetleg megszünteti a fájdalmakat is.

A tradicionális thai masszázst minden esetben a földön végezik, laza pamut ruhában történik, és sok esetben a masszőz nem csak a kezét, hanem akár a könyökét, alkarját, lábát is használja a masszázshoz. A thai masszázs átmozgatja, egyben energetizálja a test izmait, ízületeit, érinti a test reflexzónáit, illetve jótékony hatással van az energiapályák megfelelő működésére is.

Ez az energia nemcsak a testre, hanem a lélekre is pozitív hatással lesz. Utána könnyűnek, felszabadultnak érezhetjük magunkat, mintha levennék rólunk a problémák súlyát.
Cím:
1042 Budapest, Árpád út 90-92.
Tel.: (70) 220 3040
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 33' 34.9" N, 19° 5' 37.2" E


Megközelítés:
Az Újpest 3 metró végállomástól a második utca Árpád út és Lebstück Mária utca sarkánál (rendőrséggel szemben).

Kiemelt elfogadó helyek: