Mami Kertje Apartman - Esztergom

Esztergomban a Duna partján van a Mami Kertje Apartman, amely egy kétágyas szobából-pótágyazható+babágy, felszerelt konyhából és fürdőszobából áll. Bababarát szolgáltatásokkal és nagy szeretettel várják vendégeiket a kisgyermekes családokat is, akik szeretik a nyugalmat, a pihenést a madárcsicsergést.

Szállás  >   Apartman
Közép-Dunántúl   >  Komárom-Esztergom  >  Esztergom
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Városlátogatás, Hegyvidéki, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Mami Kertje Apartman - Esztergom SZÉP Kártya
A Bazilika tövében, a Duna partján áll egy csendes kis ház mely Esztergom utolsó épen maradt vízimolnár háza, ahol egész évben szeretettel várjuk vendégeinket, SZÉP Kártyákat elfogadunk.

A Mami Kertje Apartman egy szobából, egy teakonyhából és egy fürdőkádas fürdőszobából áll, kerthasználattal. Az ablakból látni a hömpölygő Dunát, a kivilágított várbástyán Melocco Miklós Szent István c. koronázása szobrát. A házból kilépve 50 méterre csendes park van közvetlenül a Duna parton, sétára, futásra alkalmas kerékpár út is vezet 6 km hosszan a városból Visegrád felé a túloldalon szlovákiai Párkány látható. Az apartman elsősorban önellátó, 2 személyes, bővíthető egy felnőtt méretű pótággyal, egy babaággyal.

A teakonyha felszerelt: van hűtő, mikrohullámú sütő, vízforraló, kávéfőző, villanyrezsó, edények, étkészletek poharak, mosogató. A fürdőszoba fürdőkádas. A virágos, füves, mediterrán hangulatú udvaron kiülési, kinti étkezési lehetőség van.

Bababarát szolgáltatásokkal várjuk a kisgyermekes/babás családokat is. Kis vendégeinknek kiságyat, pelenkázót, babakádat, etetőszéket és babakocsit tudunk biztosítani ingyenesen! A kicsiket a kertben homokozó, felfújható kismedence, hinta és játékok várják. Tőlünk gyalogosan a vár, a Bazilika, a városközpont, játszóterek pár perces kellemes sétával elérhetők.

Fürdőzés szempontjából ajánlhatom az Aquasziget Élményfürdőt, a Szent István Strandfürdőt a Kis-Duna partján, Esztergom-Kertvárosban a Palatínus tó, tiszta, természetes vizét, homokos partú kijelölt, komfortos strand, étkezési lehetőségekkel és a Duna túloldalán a szlovákiai Párkányban lévő Vadas fürdőcentrumot. Szlovákiába gyerekeknek (babának is) útlevél, vagy személyi igazolvány szükséges.

Ebéd lehetőség menü rendszerben a déli órákban a tőlünk kb.100 méteren belül lévő Szent Adalbert Étteremben van (el is lehet hozni), ára 980 Ft/ adag. Ezen kívül a városban több gyorsétterem, vendéglő található, akár házhoz is szállítanak.

Parkolási lehetőség a ház előtt van ingyenesen.

Mami Kertje Apartman - Esztergom SZÉP Kártya

Cím:
2500 Esztergom, Molnár sor 13.
Tel.: (33) 404 113
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 48' 3.9" N, 18° 44' 5.1" E
Megközelítés:
Megközelíthetőek vagyunk vonattal Budapest Nyugati pályaudvar-Esztergom, busszal és gépkocsival Budapest felől 10-es, 11-es úton.