Mami Kertje Apartman - Esztergom

Esztergomban Mami Kertje Apartman magánszálláshely, a Duna partján MA21004329 A Bazilika alatt, az esztergomi vár északi bástyájának tövében áll egy csendes kis ház a Duna partján. Esztergom utolsó épen maradt vízimolnár háza.

Szállás  >   Apartman
Közép-Dunántúl   >  Komárom-Esztergom  >  Esztergom
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Városlátogatás, Hegyvidéki, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Mami Kertje Apartman - Esztergom SZÉP Kártya
Ez a békés környék lehetőséget nyújt a nyugodt pihenésre, kikapcsolódásra - reggelente a rózsaillatú harmatos kert, napközben a Dunán elmenő hajók búgó kürtje és a Bazilika nagyharangjának kondulása, esténként a rigók éneke és a csodás dunai naplemente feledteti a nagyváros zaját.

Tőlünk az ablakból látni a hömpölygő Dunát, (gyalogosan a Duna 1-2 percre van), a kivilágított várbástyán Melocco Miklós Szent István koronázása szobrát. A házból kilépve 50-100 méterre csendes park van (Erzsébet park) közvetlenül a Duna parton. Szintén a Duna partján sétára, futásra, vagy kerékpározásra alkalmas kerékpár út vezet 5-6 km hosszan Visegrád irányába, akár gyönyörű sétalehetőség, de a futók is használják. A városközpont, a vár, a Bazilika, múzeumok, a vár, a szomszédos szlovákiai Sturovóba (magyar nevén Párkányba) átvezető Mária Valéria Híd 10-15 percre vannak. A szemben lévő parton Szlovákia Párkány látszik a Duna partjával, templomtornyával.

Esztergom műemlékei, a Bazilika, a Vár, a múzeumok kulturális élményei teszik felejthetetlenné városunkban eltöltött napokat. Ezenfelül a környék hegyei, a Pilis vonulatai kellemes túra útvonalat és kirándulási lehetőséget nyújtanak Szentendrére, Visegrádra, vagy akár Dobogókőre is. Ön is, nézze meg ezeréves városunkat, barangolja be a macskaköves utcákat, tekintsen le a Dunakanyarra a vár bástyájáról, hallgassa meg leghíresebb orgonánkat a Bazilikában.

Pihenjen a helyi élményfürdőben, szülessen újjá a wellness részlegen, látogassa meg szlovák szomszédainkat egy sztrapacskára az új Mária Valéria Hídon át, tegyen egy hajókirándulást Visegrádra, Szentendrére, vagy a nyári hónapokban pihenjen a közeli, tiszta vizű Palatinus tó homokos strandján.
Cím:
2500 Esztergom, Molnár sor 13.
Tel.: (33) 404 113
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 48' 3.9" N, 18° 44' 5.1" E


Megközelítés:
Megközelíthetőek vagyunk vonattal Budapest Nyugati pályaudvar-Esztergom, busszal és gépkocsival Budapest felől 10-es, 11-es úton.

Kiemelt elfogadó helyek: