SZÉP Kártya elfogadóhelyek Esztergom térségében

Kiemelt esztergomi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Esztergom térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Esztergom településen:

Történelmi látnivalóinak, kiváló elhelyezkedésének és pezsgő kulturális életének köszönhetően Esztergom minden ide látogatót azonnal elvarázsol. A város a Pilis lábánál, közvetlenül a Duna partján helyezkedik el, festői környezetben. A természetkedvelők számára a Duna-Ipoly Nemzeti Park közelében található Búbánatvölgy mesés tavai nyújtanak örök élményeket, a klasszikus látnivalók szerelmesi pedig a történelmi belvárosban fogják igazán jól érezni magukat. A 18. század végén épül Városháza és a díszes Müller-ház a múlt egy hamisítatlan szeletét nyújtja a kíváncsi szemeknek. Látogatásunk során természetesen kihagyhatatlan célpont az Esztergomi vár, amely az egyik legimpozánsabb Árpád-kori műemlék az országban. A Bazilika és a Prímási palota eleganciájával nyűgöz le, míg az Ószeminárium impozáns látványával okoz felejthetetlen emlékeket. Az aktív kikapcsolódást kedvelőknek sem búslakodniuk, hiszen a közel 2 hektáron elterülő Aquasziget fürdőkomplexum egész évben várja a vendégeket. Számtalan kinti és benti medence áll a pancsolók szolgálatában, ráadásul betéri csúszdával is rendelkezik, ami egész évben használható. Kalandunk végeztével a Strázsa hegyi kilátó tetejéről pedig impozáns látványban lesz részünk, amikor búcsút veszünk ettől a gyönyörű tájtól.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Esztergom környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.