MacroKlinika - Miskolc

A Macroklinika magas színvonalú, azonnali vagy rövid időn belüli, betegorientált, minőségi egészségügyi szolgáltatást nyújt a régió lakossága részére. Célunk, hogy a legmodernebb képalkotó vizsgálatok és a szakszerű, gyors szakorvosi komplex kivizsgálás révén pontos diagnózishoz juthassanak pácienseink.

Szabadidő  >   Egészség
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Miskolc
Jellemzők: Gyermekeknek, Családoknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MKB
K&H
MacroKlinika - Miskolc SZÉP Kártya
„Az embert és az egészséget szolgáljuk!” A miskolci MacroKlinika a minőségi gyógyítás észak-magyarországi központja, a régió legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatója. A kor legmagasabb egészségügyi színvonalát képviselő magánklinika Miskolc szívében, 1.400 m2 alapterületen működik a Macropolis épületkomplexumban. Célja, hogy azonnali vagy rövid időn belüli, betegorientált, komplex minőségi egészségügyi szolgáltatást nyújtson pácienseinek. Klinikánk két fő tevékenységi köre a teljeskörű képalkotó diagnosztika és a járóbetegszakellátás. Exkluzív környezetben igyekszünk kedvességgel, türelemmel, szakértelemmel és idegennyelvtudással, elnyerni a hozzánk fordulok bizalmát. Intézményünkben az orvos-beteg találkozások száma több mint évi 25.000.

A MacroKlinikán több mint 30 féle szakrendelés működik külön hangsúlyt fektetve a jövő nemzedék egészségére, hiszen önálló gyermekgyógyászati részleg várja mesés környezetben a legifjabbakat szakképzett specialistákkal. A szakrendeléseinket magasan kvalifikált, hazai és nemzetközi viszonylatban is elismert szakorvosok és szakdolgozóink végzik lelkiismeretesen.

Foglalkozás-egészségügyi szakellátásunk a régió gazdasági társaságainak nyújt komplex és egyedi egészségügyi szolgáltatást. Szűrőprogramjaink és szolgáltatásunk több magyar és nemzetközi magánbiztosító, egészségbiztosító, ellátásszervező cég tetszését is elnyerték. Ennek köszönhetően többségükkel szerződött partneri viszonyban állunk, mely által lehetőség van ügyfeleiknek a szakorvosi és képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat Miskolcon a MacroKlinikán elvégeztetni. Profi és amatőr sportolók sportorvosi szakellátást is igénybe vehetnek nálunk teljeskörű muszkuloszkeletális diagnosztikai háttérrel.

A magas színvonalú klinikai munkát széleskörű labordiagnosztikai háttér támogatja. A rutin vizsgálatok mellett számtalan speciális szűrésre, tesztre van lehetőségünk. Mobil alváslabor készülékeinkkel egy komplex, otthon alkalmazható alvásvizsgálatot tudunk végezni.
allergológia
általános sebészet
proktológia
angiológia
belgyógyászat
bőrgyógyászat
diabetológia
endokrinológia
foglalkozás-egészségügyi szakellátás
fül-orr-gégészet
általános gyermekgyógyászat
gyermek fül-orr-gégészet
gyermekendokrinológia
gyermek-gasztroenterológia
gyermekkardiológia
gyermekneurológia
gyermekpulmonológia
gyermeksebészet
idegsebészet
ideggyógyászat
kardiológia
kézsebészet
klinikai neurofiziológia
laboratóriumi vizsgálatok
mobil alváslabor
nemibeteg ellátás
ortopédia
pulmonológia
reumatológia
sportorvosi szakvizsgálat
szemészet
nőgyógyászat
szülészeti és nőgyógyászati ultrahang diagnosztika
traumatológia
urológia
infúziós kezelések
szállodai szintű VIP megfigyelő
ultrahang diagnosztika
röntgen vizsgálatok
CT és MR diagnosztika
Cím:
3526 Miskolc, Arany János tér 1.
Tel.: (70) 500 1818
Nyitvatartás:
Hétköznap: 08.00-20.00. Szombat: 08.00-16.00
GPS:
48° 6' 27.8" N, 20° 47' 16.4" E


Megközelítés:

Kiemelt elfogadó helyek: