MacroKlinika - Miskolc

A Macroklinika magas színvonalú, azonnali vagy rövid időn belüli, betegorientált, minőségi egészségügyi szolgáltatást nyújt a régió lakossága részére. Célunk, hogy a legmodernebb képalkotó vizsgálatok és a szakszerű, gyors szakorvosi komplex kivizsgálás révén pontos diagnózishoz juthassanak pácienseink.

Szabadidő  >   Egészség
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Miskolc
Jellemzők: Gyermekeknek, Családoknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
MacroKlinika - Miskolc SZÉP Kártya
„Az embert és az egészséget szolgáljuk!” A miskolci MacroKlinika a minőségi gyógyítás észak-magyarországi központja, a régió legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatója. A kor legmagasabb egészségügyi színvonalát képviselő magánklinika Miskolc szívében, 1.400 m2 alapterületen működik a Macropolis épületkomplexumban. Célja, hogy azonnali vagy rövid időn belüli, betegorientált, komplex minőségi egészségügyi szolgáltatást nyújtson pácienseinek. Klinikánk két fő tevékenységi köre a teljeskörű képalkotó diagnosztika és a járóbetegszakellátás. Exkluzív környezetben igyekszünk kedvességgel, türelemmel, szakértelemmel és idegennyelvtudással, elnyerni a hozzánk fordulok bizalmát. Intézményünkben az orvos-beteg találkozások száma több mint évi 25.000.

A MacroKlinikán több mint 30 féle szakrendelés működik külön hangsúlyt fektetve a jövő nemzedék egészségére, hiszen önálló gyermekgyógyászati részleg várja mesés környezetben a legifjabbakat szakképzett specialistákkal. A szakrendeléseinket magasan kvalifikált, hazai és nemzetközi viszonylatban is elismert szakorvosok és szakdolgozóink végzik lelkiismeretesen.

Foglalkozás-egészségügyi szakellátásunk a régió gazdasági társaságainak nyújt komplex és egyedi egészségügyi szolgáltatást. Szűrőprogramjaink és szolgáltatásunk több magyar és nemzetközi magánbiztosító, egészségbiztosító, ellátásszervező cég tetszését is elnyerték. Ennek köszönhetően többségükkel szerződött partneri viszonyban állunk, mely által lehetőség van ügyfeleiknek a szakorvosi és képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat Miskolcon a MacroKlinikán elvégeztetni. Profi és amatőr sportolók sportorvosi szakellátást is igénybe vehetnek nálunk teljeskörű muszkuloszkeletális diagnosztikai háttérrel.

A magas színvonalú klinikai munkát széleskörű labordiagnosztikai háttér támogatja. A rutin vizsgálatok mellett számtalan speciális szűrésre, tesztre van lehetőségünk. Mobil alváslabor készülékeinkkel egy komplex, otthon alkalmazható alvásvizsgálatot tudunk végezni.
Cím:
3526 Miskolc, Arany János tér 1.
Tel.: (70) 500 1818
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
Hétköznap: 08.00-20.00. Szombat: 08.00-16.00
GPS:
48° 6' 27.8" N, 20° 47' 16.4" E


Megközelítés:

Kiemelt elfogadó helyek: