Lótuszvirág Vendégház - Szekszárd

Szekszárd zöldövezeti részén, csodálatos kilátással a Remete kápolnára található vendégházunk. Csendes, nyugodt környezetben, mégis könnyen elérhető távolságra, gyalog mindössze 20 percnyire (autóval 4 perc) a városközponttól, várjuk szeretettel kedves vendégeinket!

Szállás  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Tolna  >  Szekszárd
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Városlátogatás, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Lótuszvirág Vendégház - Szekszárd SZÉP Kártya
Szekszárd zöldövezeti részén, csodálatos kilátással a Remete kápolnára található vendégházunk. Csendes, nyugodt környezetben, mégis könnyen elérhető távolságra, gyalog mindössze 20 percnyire (autóval 4 perc) a városközponttól.

A természet közelsége és a nyugodt környezet lehetőséget ad a valódi kikapcsolódásra, éppúgy, mint az aktív pihenést kedvelőknek a túrázásra, ahol szintén szebbnél szebb tájakat járhatunk be. Akik viszont a hegyi séták helyett a híres szekszárdi borvidék finomságait szeretnék megízlelni, azok számára is kiváló lehetőség nyílik a környékbeli borászatok borkóstolóin való részvételre.

Vendégházunk Szekszárd legszebb részén található. Vendégeink részére 6 saját fürdős szoba áll rendelkezésre. Összesen 16 főt tudunk elszállásolni. Közös konyha, ingyen Wifi és zárt parkoló is az Önök kényelmét szolgálja.
Cím:
7100 Szekszárd, Hosszúvölgy u. 41.
Tel.: (70) 545 8216
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 21' 12.8" N, 18° 40' 30.7" E


Megközelítés:
Budapest irányából megközelíthető autóval az M6- autópálya szekszárdi lehajtójától. (kb 10 perc autóval)
Busszal vagy vonattal érkezőknek javasoljuk az 1-es helyijáratot, ami aminek a végállomásától 1 percre vagyunk.

Kiemelt elfogadó helyek: