SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szekszárd térségében

Kiemelt szekszárdi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Szekszárd térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szekszárd településen:

A nemes borok, a művészetek és az irodalom városa, a szekszárdi borvidék központja, és egyben Tolna megye székhelye Szekszárd, a borváros. Az Alföld és a Dunántúli-dombság találkozásánál terül el. A város szívéből indulva kényelmesen bejárhatóak a helyi nevezetességek, az épületek és a köztéri szobrok. Számos múzeum kínálja látványos gyűjteményét az ide látogatóknak. Bormúzeum és mézeskalács múzeum várja a gasztronómia szerelmeseit, a Babits emlékház (Babits Mihály szülőháza) és az Irodalom Háza a kultúra és az irodalom kedvelőinek kínálja programjait. A Bogár Tanya pedig egy különleges néprajzi magángyűjtemény csodás darabjain keresztül mutatja be a Sárköz jellegzetességeit, hagyományait.
Szekszárdon járva szálláshelyek és szabadidős szolgáltatást nyújtó szolgáltatók, vendéglátóhelyek ajánlatait is megtaláljuk a plasztikkártya elfogadó helyek között. A városi nevezetességek között feltétlenül említést érdemel a Prométheusz-park. Egyedisége abban rejlik, hogy a park nevét adó szobor környezetét, a cserjéket, virágokat, növényeket a szobrász igazíthatta művéhez. A szoborparkban számos emlékmű és szobor kapott helyet. Szekszárd jelentős szerepet birtokol a hazai bortermelés és szőlőművelés terén, és 1987 óta büszke birtokosa a Nemzetközi Bíráló Bizottság által adományozott, „A szőlő és a bor városa” címnek.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Szekszárd környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.