Living Fitness - Budapest

Egy remek konditerem az Erkel színház közelében, aminek nem csupán neve utal a családias hangulatra és környezetre. A célunk egy olyan hely megteremtése volt, ahol az edzés nem csupán izzasztó, fárasztó és egyhangú, hanem ötömteli pillanatokkal színezi be minden edzeni vágyó napjait. Várunk szeretettel!

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Életmód, Testedzés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Living Fitness - Budapest SZÉP Kártya
Hét éve nyílt fitnessterem a II. János Pál pápa téren a 4-es metró liftes lejáratával szemben. Ez a terem és géppark a Dohány utcából költözött át hét évvel ezelőtt, azóta ide várjuk kedves vendégeinket.

A Techno Gym gépeinket tégla, narancs, illetve hófehér falak között funkcióik szerint rendszereztük, így a kemény munkával elért izmok változását különböző környezetben követhetik figyelemmel, miként kerülnek közelebb a kitűzött cél eléréséhez a mozogni vágyók.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, tekintsd meg árlistánkat. Pénztárcabarát áraink, az elszánt átalakulni vágyók számára egyéb számos kedvezményes lehetőséget kínálnak. Bővebb információ a recepción.
Cím:
1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 6.
Tel.: (1) 293 1847
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
H-P-ig 07-21, Sz: 10-18,V:Zárva
GPS:
47° 29' 44" N, 19° 4' 36" E


Megközelítés:
A megközelítés nagyon egyszerű. Gyalogosan a Keleti Pu-tól sétálva 5perc, 4-es metróval egy megálló. Parkolási lehetőség az utcai bejáratnál.

Kiemelt elfogadó helyek: