Kunadacsi Horgászcentrum és Pihenő Park - Kunadacs

Az 5 hektáros zöldterületen elterülő horgászparadicsom Kunadacstól 3 km-re, a Kiskunsági Nemzeti Park határán található. Az egy hektáros horgásztó mellett egy kisebb afrikai harcsás tó várja a horgászokat az év minden napján reggel 06:00-tól 19:00-ig.

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Dél-Alföld   >  Bács-Kiskun  >  Kunadacs
Jellemzők: Csoportoknak, Fiataloknak, Családoknak, Szálláslehetőség, Szórakozás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Kunadacsi Horgászcentrum és Pihenő Park - Kunadacs SZÉP Kártya
Az 5 hektáros zöldterületen elterülő horgászparadicsom Kunadacstól 3 km-re, a Kiskunsági Nemzeti Park határán található. Az egy hektáros horgásztó mellett egy kisebb afrikai harcsás tó várja a horgászokat. A horgászok családtagjainak és a nem horgász vendégek kikapcsolódását úszómedence, gyermekmedence, focipálya, étterem, büfé és kellemes hangulatú terasz szolgálja. Igényes kialakítású szabadtéri tűzrakóhelyek várják azokat, akik kedvet éreznek egy szalonnasütéshez, grillezéshez, bográcsozáshoz. Grillrácsot, bográcsot, nyársat ingyenesen biztosítunk vendégeinknek!

Kunadacsi Horgászcentrum és Pihenő Park - Kunadacs SZÉP Kártya Kunadacsi Horgászcentrum és Pihenő Park - Kunadacs SZÉP Kártya Kunadacsi Horgászcentrum és Pihenő Park - Kunadacs SZÉP Kártya

Cím:
6097 Kunadacs, Alsóadacs 12/a.
Tel.: (30) 943 3829
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
02.01. - 12.31.
GPS:
46° 56' 3.5" N, 19° 19' 34.1" E
Megközelítés:
Autóval: M5 autópálya-Lajosmizse-Kunadacs vagy 51-es út- Kunszentmiklós-Kunadacs.

Vonattal: Lajosmizse vagy Kunszentmiklós vasútállomás onnan Busz Kunadacs