Kálvin utcai Apartmanok - Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszlón a méltán híres fürdő közelsége miatt is ajánlom családoknak kisebb baráti társaságoknak a klimatizált kényelmes apartmanokat! Az apartmanok teljesen felszereltek (hűtő, mikró stb.). A kertben grillezni és szalonna sütési lehetőség is van. Itt csak jól érezheted magad!

Szállás  >   Apartman
Észak-Alföld   >  Hajdú-Bihar  >  Hajdúszoboszló
Jellemzők: Családbarát
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Kálvin utcai Apartmanok - Hajdúszoboszló SZÉP Kártya
Hajdúszoboszlón, ahol Európa legnagyobb fürdőkomplexuma van - fürdőtől 500 méterre a Kálvin utcában, csendes, nyugodt, biztonságos környezetben található a Kálvin utcai Apartmanok! A 2011-ben épült mediterrán stílusú házban három apartman került kialakításra, két kisebb földszintes, és egy nagyobb emeletes.

A földszinti apartmanok alapterülete 48 négyzetméter, amelyek a ház utca felőli, és a kert felőli részén vannak. Ezekben az apartmanokban, van két szoba, konyha-étkező, zuhanyzó, külön vécé. Az egyik szobában heverők, a másikban francia ágy van. A szobákban sok csatornával- magyar, és külföldi- kábel tv. A konyhák jól felszereltek: hűtő, mikró, tea,-kávéfőző, kenyérpirító, és minden eszköz, ami a kulturált étkezéshez szükséges. A konyhaszekrényben beépített főzőlap van. A zuhanyzó és a külön vécé nem lakótérbe nyílik! Mindkét apartman (első, hátsó) klimatizáltak. Az apartmanok négy személy kényelmes elhelyezésére alkalmasok.

A középső emeletes apartman alapterülete 84 négyzetméter. A földszinten került kialakításra a tágas, kényelmes jól felszerelt konyha,- étkező. (hűtő, mikró, kenyérpirító stb). Itt is van egy vécé, kézmosási lehetőséggel, és ez sem lakótérbe nyílik.

Hangulatos lépcsőház vezet az emeletre természetes, és mesterséges fényekkel! Az emeleten van egy kis nappali- egy modern, kényelmes kanapéval- a két hálószoba, és a fürdőszoba. Az egyik szobában franciaágy, a másikban heverő van, mindegyikben led tv sok magyar, és külföldi csatornával. Ezek a szobák klímával ellátottak!

A klíma használata az alapárban nincs benne! A világos fürdőszobában kád van és a toalett is itt található. Az apartman négy személy kényelmes elhelyezésére alkalmas, de szükség esetén a nappaliban még két személy elhelyezhető.

Az udvar egy része térkövezett, a többi része füves. A kert végében került kialakításra a parkoló négy kocsi beállással, mellette a fedett pihenő kerti bútorral, főzési, -grillezési lehetőséggel. Az egész ház területén ingyenes internet elérés van.
Cím:
4200 Hajdúszoboszló, Kálvin 21.
Tel.: (30) 229 0793
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 26' 44.1" N, 21° 24' 26.9" E


Megközelítés:
Hajdúszoboszlón a Kálvin utcai Apartmanokat autóval a 4-főúton vagy az M3 autópályán lehet megközelítési. Továbbá vont és autóbusz járatok indulna a városba.

Kiemelt elfogadó helyek: