SZÉP Kártya elfogadóhelyek Hajdúszoboszló térségében

Kiemelt hajdúszoboszlói (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Hajdúszoboszló térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Hajdúszoboszló településen:

A vízimádók egyik kedvenc célpontja az Észak-Alföld csodás fürdővárosa, Hajdúszoboszló. A város azonban más érdekes látnivalókkal is szolgál. A hajdúszoboszlói fürdő előtt található parkot egy különleges építmény, a Harangház teszi még izgalmasabbá. Itt, a város szívében ugyanis egy 46 darabból álló haranggyűjtemény látható, és a felcsendülő harangjátéknak köszönhetően hallható is egyben. Ha Hajdúszoboszlón készülünk eltölteni egy hosszú hétvégét, írjuk fel a felkeresni valók listájára a Hajdúszoboszlói tájházat, amely a múlt használati tárgyait, szokásait mutatja be. A Bocskai Múzeum mezőgazdasági-történeti kiállítással várja az ide látogatókat. Mindenképpen érdemes végig sétálni az Erődfal mentén, a Sarokbástyához, amely a régi időkben a Református templomot védte. A köztéri szobrok és a hangulatos épületek mellett, a fürdőkultúrán túl, Hajdúszoboszló a gasztronómia iránt érdeklődők számára is tartogat kellemes meglepetéseket. Az ízlelőbimbókat és a plasztikkártya egyenlegét érdemes ellenőrizni indulás előtt, mert mindkettőt sokat használhatjuk a gyógyfürdőn kívül is. Hajdú-Bihar megye fürdővárosát egyébként a Napisten is felügyeli. A szobor, mely ezt a nevet viseli, a Gyógyfürdőhöz tartozó csónakázó tavon, a tóban került elhelyezésre.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Hajdúszoboszló környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.