Jump Fitness - Budapest

Jump Fitness – Partner a fittségben! Ha különleges edzésekre, profi felszereltségre, felkészült edzőkre és mindemellett megfizethető árakra vágysz, gyere a Jump Fitness-be edzeni az Örs vezér térre! Nautilus géppark, bokwa, TRX, wellbox, spinning, alakformáló és zsírégető aerobik, kismama jóga stb...

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Testedzés, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Jump Fitness - Budapest SZÉP Kártya
A Jump Fitness Magyarország egyik legkorszerűbb fitness gépekkel felszerelt központja. A 600 nm2 alapterületű terem erőssége a fitness részleg, amelyben különleges, az amerikai hadsereg által is tesztelt Nautilus, NordicTrack és Freemotion géppark áll a vendégek rendelkezésére. A Nautilus gépeket testépítő-fitness szakemberek, valamint orvosok és mérnökök együttes munkával fejlesztették ki.

A teremben igény esetén képzett személyi edzők segítenek a személyre szabott edzésprogram és étrend kialakításában. A jelentős géppark és az edzők szakértelme minden korosztály és súlycsoport számára lehetővé teszi kitűzött céljainak leghatékonyabb megvalósítását, legyen az akár fitness versenyre való felkészülés, testsúlycsökkentés, testsúlynövelés vagy “csak” egy fittebb, egészségesebb életmód kialakítása.

Az aerobik órák közül spinning, bokwa, alakformáló és zsírégető aerobik, TRX, wellbox és kismama jóga várja az érdeklődőket.

A terem nyitva tartása a legelfoglaltabbak számára is lehetővé teszi a rendszeres edzéseket. Ezen kívül a Jump Fitness a vendégek igényeit szem előtt tartva rugalmas az órarend változtatás tekintetében, amennyiben az edzőcsoport érdekei ezt szükségessé teszik.

A Jump Finess-ben minden együtt van ahhoz, ami a testi, lelki, szellemi fejlődéshez szükséges: kellemes hangulat, jó társaság, motiváló környezet. A szauna, szolárium, vitamin bár pedig további olyan szolgáltatások, amelyek a vendégek kényelmét szolgálják.

A Jump Fitness ideális mindazok számára, akik különleges edzésekre, profi felszereltségre, felkészült edzőkre és mindemellett megfizethető árakra vágyik!
Cím:
1106 Budapest, Fehér út 1. "B" lépcsőház 2. emelet
Tel.: (70) 454 9223
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 30' 9.2" N, 19° 8' 10.2" E


Megközelítés:
Tömegközlekedéssel az összes Örs vezér térre érkező busz és trolibusz, valamint a 2-es metro Örs vezér téri végállomás megfelelő.

Autóval a Kerepesi út, Nagy Lajos király útja vagy a Fehér út felől az Örs vezér téri csomópontban.

Kiemelt elfogadó helyek: