Jonathermál Zrt. - Kiskunmajsa

„Van egy hely a Nap alatt"... Kiskunmajsán! A kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő az elmúlt évek fejlesztései nyomán mára valódi háromgenerációs fürdővé nőtte ki magát, ahol az egészen kicsi gyermekektől a nagyszülőkig minden korosztály talál magának megfelelő kikapcsolódási lehetőséget.

Szállás  >   Egyéb szállás
Dél-Alföld   >  Bács-Kiskun  >  Kiskunmajsa
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Akadálymentesített, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Jonathermál Zrt. - Kiskunmajsa SZÉP Kártya
Fürdőnk egy egész évben folyamatosan működő háromgenerációs fürdő, ahol a család minden tagja felüdülhet a parkosított, sportolási lehetőségekkel is ellátott környezetben, a kül- és beltéri gyógy-, csúszdás-, hullám- és élménymedencékben. Az év bármely napján igénybe veheti az általunk nyújtott szálláslehetőségeket is.

A területen működő mintegy tíz medence között találunk gyermekpancsolót, egy óriáscsúszdaparkot négy különböző csúszdával, hullámmedencét, élményfürdőt, szabadtéri és fedett termál-gyógyvizes medencéket valamint egy mesterséges tavat is. Mindezt, valamint a pezsgőfürdőt, a sókamrát és a szaunát egyetlen belépővel élvezhetik az idelátogatók. Hétvégén (pénteken és szombaton) éjszakai fürdőzésre is lehetőség nyílik a különleges élményt keresők számára.
Cím:
6120 Kiskunmajsa, Kőkút 26.
Tel.: (77) 481 855
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 31' 24.4" N, 19° 44' 50.2" E


Megközelítés:
Gyógyfürdőnk autóval, busszal jól megközelíthető az M5-ös autópályáról. Szeged felől a kisteleki- Budapest irányából pedig a kiskunfélegyházi lejáró felől.
Vonattal érkező vendégeink Kiskunfélegyházi átszállással juthatnak el hozzánk a MÁV menetrendszerinti járataival.

Kiemelt elfogadó helyek: