SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kiskunmajsa térségében

Kiemelt kiskunmajsai (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Kiskunmajsa térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kiskunmajsa településen:

Élmény- és wellnessfürdő, csúszdapark és szaunasziget is várja az aktív kikapcsolódást keresőket Kiskunmajsán. A Bács-Kiskun megyében található település ad otthont egy különleges gyűjteménynek is. A Bajcsy-Zsilinszky utcában található ugyanis a közel ezer darabból álló Sörös korsó és Sörös pohár gyűjtemény. A gyűjtemény darabjai 30 országból kerültek ide. Érdemes felkeresni a település főterét. Az itt található impozáns szökőkút éjjeli kivilágításban is szemet gyönyörködtető. A szökőkút közepén lévő sziklából előtörő víz a város termálvizét szimbolizálja. Kiskunmajsa látnivalói között emellett említést érdemel a Tájház, a Konecsni György Helytörténeti Múzeum és az ’56-os Múzeum és Kápolna. Plasztikkártya elfogadó helyek Kiskunmajsa szálláshelyei és vendéglátó helyei között is akadnak bőven. A különböző árkategóriák kínálatából minden odalátogató megtalálja a számítását. Kiskunmajsai különlegességnek számít, hogy itt ér véget Közép-Európa leghosszabb, keskeny nyomtávú vasútjának a vonala. A Jakab névre hallgató kisvonat naponta háromszor indul Kecskemétről Kiskunmajsára, az utat 150 perc alatt teszi meg. A Dél-Alföld eme csodás kisvárosa az év minden szakában szeretettel várja a látogatókat, kirándulókat.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Kiskunmajsa környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.