Infrasalon - Budapest

Az Infrasalonban 4 féle extra hatékony narancsbőrgyilkos, zsírégető edzés közül választhatsz: fekvőbicikli, futópad, elliptikus taposó és body roll. Nálunk semmi sem lehetetlen! Narancsbőr eltávolítás, bőrfeszesítés, zsírégetés, 30 perc edzés, énidő, nyugalom és luxus!

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Életmód, Testedzés, Aktív pihenés
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Infrasalon - Budapest SZÉP Kártya
Mudra Ágnes vagyok, az Infrasalon tulajdonosa, a te személyes egészséges életmód tanácsadód és fitness edződ. Személyi edző, aerobik oktató, G-Flex trainer. Többszörös magyar- és német bajnok, világbajnoki ezüst érmes bodyfitness versenyző. Több évtizedes sportolói és edzői múlttal a hátam mögött, hatalmas tapasztalatra és tudásra tettem szert, kipróbálva a régi iskolák tanításait és a legújabb irányzatokat is.

A nevemmel fémjelzett szalont úgy alakítottam ki, hogy minden segítséget megadjak neked egy boldog és kiegyensúlyozott élethez, hogy jól érezd magad a bőrödben és könnyedén vedd a hétköznapok akadályait. Gyere, vedd fel velem a harcot a plusz kilók és narancsbőr ellen!

Fogyjunk gyorsan és egyszerűen!
Infra fekvőbicikli
Infra futópad
Infra elliptikus taposó
Infra Body Roll
Cím:
1145 Budapest, Kövér Lajos utca 39.
Tel.: (30) 988 2288
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 30' 54.2" N, 19° 6' 49.1" E


Megközelítés:
Az Infrasalon Zugló szívében található. A parkolás az utcán ingyenes, de helyhiány esetén a szemközti Aldiban is lehet parkolni, 1,5 óra ingyenes.

Tömegközlekedéssel a Keleti pályaudvar felől 2 percenként jön busz (7, 8E, 108E, 110, 112, 133E) és 15 perc alatt ideröpít. A Tisza István téri megállótól 5 perc sétával érsz el hozzánk. Az Örs vezér tértől 14 perc villamossal (3, 62, 62A) vagy a 32-es busszal, majd a Szugló utca megállótól 5 perc séta. A Bosnyák tértől gyalog is alig 10 perc.

Kiemelt elfogadó helyek: