IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum és Fitnesz Klub - Debrecen

Egy hely, ahol az egészség, szépség, kikapcsolódás ötvöződik: magánorvosi, szépészeti és fitnesz-wellnesz szolgáltatásokkal várjuk a gyógyulni, tökéletesedni, feltöltődni, mozogni vágyókat! Komplexitás, csúcstechnológia, elegancia, hozzáértés, minőség, megbízhatóság és diszkréció, ez az IdealMed!

Szabadidő  >   Egészség
Észak-Alföld   >  Hajdú-Bihar  >  Debrecen
Jellemzők: Egészségügyi szolgáltatás, Wellness, Életmód, Szépségápolás, Testedzés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum és Fitnesz Klub - Debrecen SZÉP Kártya
2009-ben létrehoztunk egy Esztétikai Centrumot, ahol a gyógyítás mellé a legalább olyan fontos személyességet és családiasságot emeltük. Egy helyet, ahol tudunk egymásról, számíthatunk egymásra, ahol úgy gyógyítunk, ahogy mindig is szerettük volna. Ahol úgy gyógyulhat, hogy közben nem veszíti el emberi méltóságát.

Mindezt olyan szolgáltatásokkal bővítettük ki, mely révén egészség és szépség, illetve esztétikum között nem kell választani, minden adott egy helyen, közel egy időben. Célul tűztük ki az egyénre szabott kezelésekkel az életminőség megóvását és javítását. Egy magabiztos mosoly, élettel teli bőr, egy formásabb, szebb alak visszaadhatja, sőt növelheti önbizalmát, ezáltal biztosítva az örömteli holnapot.

Szolgáltatói palettánkkal igyekszünk vendégeink szakorvosi, fizikális, szépészeti és mentális igényeit maximálisan kielégíteni alkalmazkodva az Ön igényeihez, idejéhez, elvárásaihoz. Az alkalmazott technológia, az eszközök és géppark kialakítása szakorvosi, valamint mérnöki együttműködés eredménye, európai színvonalú csúcskategóriát képvisel.

Orvosaink, masszőzeink, kozmetikusaink, fodrászaink, kéz-, láb- és körömápolóink, valamennyi fitnesz edzőnk és szakembereink a külső megújulás avatott mesterei, munkájukat pedig az Ön belső harmóniájának elősegítése teszi egésszé.

Igényes környezetben biztosítjuk a kikapcsolódás, pihenés, regenerálódás megannyi lehetőségét, s míg Ön páratlan kezeléseink által gyógyul, egészsége javul, közben olyan közeg veszi körül, mely harmóniával és életenergiával tölti fel.

Várjuk Centrumunkban, jöjjön el és tapasztalja meg az IdealMed érzést!
Cím:
4028 Debrecen, Simonyi út 23.
Tel.: (70) 708 8025
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
hétfő-péntek: 6-22, szombat-vasárnap: 8-22
GPS:
47° 32' 50.3" N, 21° 37' 39.9" E


Megközelítés:
Az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum és Fitnesz Klub Debrecenben a Simonyi út 23. szám alatt, a Nagyerdő szívében, Debrecen kiemelt zöld övezetben várja régi és új vendégeit.

Parkolás a Simonyi úton, illetve az épület mögött, a Kodály Zoltán utcán (díjmentes) vagy az udvaron, saját parkolóban.

Vonattal érkezőknek csupán az 1-es villamosra kell felszállniuk és a Nagyerdei körúti megállónál leszállni, majd a Divinus Hotel oldalában kb. két percet sétálni a város felé.

Kiemelt elfogadó helyek: