Hotel*** Írottkő - Kőszeg

Magyarország 100 csodájának egyike az Alpokalján elhelyezkedő történelmében és műemlékeiben gazdag kisváros, Kőszeg. Az idelátogatót megérinti a középkor varázslatos hangulata, az élettel teli természeti környezet szépsége és a hegység egyedülálló klímája.

Szállás  >   Hotel***
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Kőszeg
Jellemzők: Wellness, Városlátogatás, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Hotel*** Írottkő - Kőszeg SZÉP Kártya
Kőszeg legismertebb szállodája, a Hotel*** Írottkő a történelmi hangulatú város belvárosának romantikus főterén található. Az ablakon kitekintve, vagy az ajtón kilépve azonnal a felújított műemlékházak és a Jézus Szíve templom üdvözlik kedves Vendégeinket.

Felújított szállodánk 50 szobája saját fürdőszobával, telefonnal és televízióval felszerelt; gyermek- és pótágyazható. Családok számára örömmel kínálunk családi háromágyas és/vagy összenyitható szobát (2+2 fő vagy 2+3 fő). Vendégeink kiszolgálásáról 24 órás portaszolgálat, lift, kávézó, étterem, valamint nyaranta kerthelyiség gondoskodik.

Szállodánk aulájában ingyenes WiFi elérést biztosítunk. A szálloda 60 fő befogadására alkalmas étterme minden nap nyitva tart kiváló konyhájával, mely az ízletes kőszegi specialitások mellett vegetáriánus ételválasztékkal és a környék pincéiből származó borokkal várja vendégeit.

Szállodánkban barátságos wellness részleg (finn szauna, infraszauna, tepidárium, gőzkabin, sóbarlang, jacuzzi), fodrászat, pedikűr, masszőr, kerékpárbérlési lehetőség valamint bankfiók és ATM automata áll rendelkezésre.
Cím:
9730 Kőszeg, Fő tér 4.
Tel.: (94) 360 373
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 23' 18.6" N,16° 32' 32" E


Megközelítés:
Szállodánk Kőszeg műemléki óvárosának központjában fekszik, ahol speciális parkolási és behajtási szabályok vannak érvényben.

Parkolási és behajtási díj:
A városi parkoló telítettségétől függően, szállodánk a gépkocsival érkező vendégei számára korlátozott számban, érkezési sorrendben parkolási (aktuális díjakról érdeklődjön közvetlenül a szállodában) és behajtási engedélyt tud kiállítani (2.000,- Ft kaució ellenében). Az engedély birtokában vendégeink behajthatnak az általános forgalom elől elzárt területre, és térítésmentesen parkolhatnak a szálloda melletti engedélyköteles, biztonságos városi parkolóban. Az engedélyt a gépkocsi szélvédője mögött, jól látható helyen kell elhelyezni. Az engedély kihelyezésének elmulasztásából adódó károkért, büntetésekért szállodánk felelősséget nem vállal.

Kiemelt elfogadó helyek: