Hotel*** Írottkő - Kőszeg

Magyarország 100 csodájának egyike az Alpokalján elhelyezkedő történelmében és műemlékeiben gazdag kisváros, Kőszeg. Az idelátogatót megérinti a középkor varázslatos hangulata, az élettel teli természeti környezet szépsége és a hegység egyedülálló klímája.

Szállás  >   Hotel***
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Kőszeg
Jellemzők: Wellness, Városlátogatás, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MKB
K&H
Hotel*** Írottkő - Kőszeg SZÉP Kártya
Kőszeg legismertebb szállodája, a Hotel*** Írottkő a történelmi hangulatú város belvárosának romantikus főterén található. Az ablakon kitekintve, vagy az ajtón kilépve azonnal a felújított műemlékházak és a Jézus Szíve templom üdvözlik kedves Vendégeinket.

Felújított szállodánk 50 szobája saját fürdőszobával, telefonnal és televízióval felszerelt; gyermek- és pótágyazható. Családok számára örömmel kínálunk családi háromágyas és/vagy összenyitható szobát (2+2 fő vagy 2+3 fő). Vendégeink kiszolgálásáról 24 órás portaszolgálat, lift, kávézó, étterem, valamint nyaranta kerthelyiség gondoskodik.

Szállodánk aulájában ingyenes WiFi elérést biztosítunk. A szálloda 60 fő befogadására alkalmas étterme minden nap nyitva tart kiváló konyhájával, mely az ízletes kőszegi specialitások mellett vegetáriánus ételválasztékkal és a környék pincéiből származó borokkal várja vendégeit.

Szállodánkban barátságos wellness részleg (finn szauna, infraszauna, tepidárium, gőzkabin, sóbarlang, jacuzzi), fodrászat, pedikűr, masszőr, kerékpárbérlési lehetőség valamint bankfiók és ATM automata áll rendelkezésre.
wellness
étterem
bár
Cím:
9730 Kőszeg, Fő tér 4.
Tel.: (94) 360 373
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 23' 18.6" N,16° 32' 32" E


Megközelítés:
Szállodánk Kőszeg műemléki óvárosának központjában fekszik, ahol speciális parkolási és behajtási szabályok vannak érvényben.

Parkolási és behajtási díj:
A városi parkoló telítettségétől függően, szállodánk a gépkocsival érkező vendégei számára korlátozott számban, érkezési sorrendben parkolási (aktuális díjakról érdeklődjön közvetlenül a szállodában) és behajtási engedélyt tud kiállítani (2.000,- Ft kaució ellenében). Az engedély birtokában vendégeink behajthatnak az általános forgalom elől elzárt területre, és térítésmentesen parkolhatnak a szálloda melletti engedélyköteles, biztonságos városi parkolóban. Az engedélyt a gépkocsi szélvédője mögött, jól látható helyen kell elhelyezni. Az engedély kihelyezésének elmulasztásából adódó károkért, büntetésekért szállodánk felelősséget nem vállal.

Kiemelt elfogadó helyek: