SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kőszeg térségében

Kiemelt kőszegi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Kőszeg térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kőszeg településen:

Vas megye északi részén, a határhoz közel találjuk Kőszeget. Az Alpokalja friss, tiszta levegője nyugtató, gyógyító hatású. Látványosságai és természeti csodái révén ez a Nyugat-Dunántúli város közkedvelt kiránduló célpont. Építészeti remekművei között számos látnivalóval találkozhat a kiránduló városszerte. A Jurisics-vár és a benne álló épületek a középkor hangulatát idézik. A Zsinagóga ma már üresen, de büszkén áll a várban, a Városháza a Hősök kapujánál, az Öregbástya és az Arany Egyszarvú Patikamúzeum társaságában. A város azonban még sok látnivalónak biztosít helyet. Kőszegen is van Marcipán múzeum, a Főnix Házban találjuk a Mesegalériával együtt. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek programot kínál. A város körül az Írottkő kilátót kell feltétlenül megemlíteni. Ez Kőszeg, de egyben az egész Dunántúl legmagasabb pontja. A természetrajongók a Chernel-kert Arborétumban a környék élővilágát ismerhetik meg, amely növények és madarak biztonságos otthona. A várostól mintegy 10 km távolságra találhatóak a Stájerházak, amelyek erdészházak voltak. Most erdészmúzeum található itt, amit szintén érdemes felkeresni. A Kőszegi-hegység egyik legismertebb forrása, a Hétforrás is közkedvelt kirándulóhely. Városszerte sok helyen találkozhatunk a Plasztikkártya elfogadó helyek szolgáltatásaival. Érdemes magunkkal vinni, ha ide tervezzük a kikapcsolódást.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Kőszeg környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.