FunFit.hu - sziklamászás, hegyi túra - Budapest

Szeretnél egy izgalmas napot magadnak, társaságodnak? Menjünk ki egy sziklára és próbáld ki, milyen a sziklamászás! Kezdőként is nagyon fogod élvezni. "Élvezd, amit csinálsz!" - Kint a természetben, izgalmas környezetben, kiléphetsz a komfortzónádból, de legalábbis megközelítheted a határait.

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Stresszoldás, Testedzés, Kölcsönzés-szerviz, Aktív pihenés, Extrém kikapcsolódás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
FunFit.hu - sziklamászás, hegyi túra - Budapest SZÉP Kártya
Okleveles hegymászó sportedzőként, pedagógusként sok száz embernek adtam eddig gyönyörű hobbit a sziklamászás és a via ferrata által. Ars poetica-m az, hogy élvezd, amit csinálsz és a többi jön magától. Én az oktatódként felmérem, mi az ami Téged inspirál, motivál és utána beleviszlek a kalandba.

Ha szeretnéd átadom neked a szaktudást is, tanítalak, de ha inkább csak a mászásra szeretnél koncentrálni, akkor a kötéltechnikát és a biztonságot rám bízhatod. Lényeg, hogy a végén azt, mondd: ezt kipróbálnám, mégegyszer. Tarts velem, menjünk sziklát mászni!
Cím:
1112 Budapest, Vőfély u. 1. 10/63
Tel.: (30) 350 4083
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 27' 41.2" N, 19° 0' 53.7" E


Megközelítés:
A helyszín előre megbeszélt mászóhely, via ferrata. Budapestről mehetünk teleautó rendszerrel is, de találkozhatunk a helyszínen is. Keress meg és megbeszéljük!

Kiemelt elfogadó helyek: