Flash Clinic - Budapest

Gördülékeny előjegyzéssel, várakozás nélkül, minőségi, kellemes környezetben magas szakmai színvonalú egészségügyi ellátás nyújtása összetartó, lendületes, fiatalos csapatunkkal. Orvosi háttérrel végzett hatékony szépségápolási szolgáltatások, professzionális gépekkel, elsőrangú alapanyagokkal.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás, Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Flash Clinic - Budapest SZÉP Kártya
Ha gyors, hatékony, páciensközpontú megoldásra van szüksége, kedves, empatikus kollégáink segítenek! A szép környezet garantált, családias hangulat és elkötelezett szakember-gárda várja vendégeinket, pácienseinket.

Országos szinten kiemelkedő neurológiai centrumunkban minden neurológiai problémával magas szinten foglalkozunk, az epilepsziától a Parkinson-kóron át a stroke rehabilitációig. EEG és 24 órás EEG vizsgálatok elérhetők.

Egyedülálló rTMS programunk depresszióban és stroke-rehabilitációban a leghatékonyabb gyógyszermentes orvosi kezelést adja. (rTMS: az agy transcraniális mágneses stimulációja).

Pulmonológusunkhoz az asztmától a tüdőrákig minden légúti betegséggel fordulhat, légzésfunkciós vizsgálatok helyben történnek.

Az egészség-alapú szépség nálunk könnyedén megvalósítható: bőr-onkológus által végzett anyajegy szűrést követően a gyanús anyajegyeket előjegyzés alapján sebészünk eltávolítja, míg a nem veszélyes egyéb bőrnövedékeket igény szerint, kedvezményes áron, lézerrel.

A bőrfiatalítást komplexen, kozmetikai kezeléssel, hámlasztással, Image termékek személyreszabott használatával, dermabrázió és mezoterápia alkalmazásával, szükség esetén orvosi beavatkozásokkal, a természetes hatású eredményt adó effektív frakcionált CO2 lézerrel, vagy gyorsabban ható botox injekcióval, hialuronsavas feltöltéssel, illetve szálbehúzással végezzük.

Pedikűrös és orvosi lézer segítségével a makacs körömgomba eltávolítása is megoldható nálunk. Pattanásos tinibőr? Kozmetikusunk csodát tesz vele, akár orvosi IPL-lel kiegészítve. A rozáceás arcbőrre és seprűvénákra is hatékony készítményeket, lézer terápiát nyújtunk. Szemölcsök orvosi kezelése fagyasztással illetve lézerrel.

Várjuk jelentkezését!
Cím:
1125 Budapest, Trencséni u. 34/A
Tel.: (30) 360 3110
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.02. - 12.20., hétköznapokon 8:00-20:00-ig, szombaton
GPS:
47° 30' 18.4" N, 19° 0' 9.5" E


Megközelítés:
Autóval: Déli pályaudvartól Nagyenyed utca-Istenhegyi úton a MOL benzinkútig,onnan jobbra a Matyó utcán végig, balra Trencséni utcán a 34/A-ig. Parkolás az utcában és a belső parkolóban is ingyenes.

Tömegközlekedés: Széll Kálmán tértől 21 és 21A busszal 6 megálló

Vonattal: Déli pályaudvartól 21 és 21A busszal 5 megálló
Nógrádi úti buszmegállótól 6 perc gyalog (benzinkút mellett Matyó utcán végig, balra Trencséni utca 34/A-ig)

Kiemelt elfogadó helyek: