Esem Büfé - Debrecen

Debrecen főutcájának - Piac u. - immár 28 éve ikonikus, emblematikus büféje, minőségünk színvonaláról az immár 25 éve itt dolgozó személyzet gondoskodik, elsőként Debrecenben, 1991-óta NON STOP várjuk kedves vendégeinket, a Net-Pincéren keresztül házhoz szállítást is vállalunk.

Vendéglátás  >   Büfé, ételbár
Észak-Alföld   >  Hajdú-Bihar  >  Debrecen
Jellemzők: Pultos kiszolgálás, Házhozszállítás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Esem Büfé - Debrecen SZÉP Kártya
Az ESEM BÜFÉ 1991 áprilisában nyitotta meg kapuit, pontosabban ablakait Debrecen főutcáján a Piac utcán, a volt Centrum Áruház, ma Alexandra könyvesbolt kirakatában. 16 év után lejárt a szerződésünk, így el kellett költöznünk. Néhány száz méterrel arrébb az állomás felé találtuk meg ezt a helye , ahol azóta is szeretettel várjuk kedves vásárlóinkat.

Itt már nem csak ablakon keresztül történő kiszolgálás van, hanem egyszerre akár 8-10 ember is kényelmesen fogyaszthatja el kívánt ételét a belül kialakított pultoknál.

Az ételeink színvonalára a kiváló minőségű alapanyagok mellett a személyzet állandósága is garancia, hisz négyen már több, mint 25 éve itt dolgoznak. Olcsó árfekvésünk megtartása mellett azzal is szeretnénk kedveskedni vásárlóinknak, hogy beindítottuk a házhozszállítást is a Net Pincér-en keresztül, illetve a 20-9778 133-as telefonszámon. A NON STOP kiszolgálást elsőként a városban 1991-óta vezettük be a fiatalok és az éjszaka dolgozók nagy örömére.
Cím:
4024 Debrecen, Piac u. 73.
Tel.: (20) 977 8133
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31. Non - Stop
GPS:
47° 31' 31.8" N, 21° 37' 34.6" E


Megközelítés:
Az Esem Büfé megközelítése nagyon egyszerű, hiszen Debrecen centrumában a Piac u. 73. alatt található, a főutcán néhány méterre a Miklós utcától a nagy állomás felé. Autóval is könnyen elérhető, mert sok parkoló hely van a közelben, igaz fizetősek.

Kiemelt elfogadó helyek: