Eötvös cirkusz - Budapest

Az Eötvös Cirkusz a hagyományos cirkuszművészet és a modern színházi világ keveredéséből alkotja meg emlékezetes és lenyűgöző műsorait magas szinvonalú produkciókkal és sztárvendégekkel. A 100. Jubileumi előadás felejthetetlen élményt nyújt minden korosztálynak!

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Csoportoknak, Családoknak, Kulturális szolgáltatás, Szórakozás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Eötvös cirkusz - Budapest SZÉP Kártya
A Család története úgy kezdődik, mint egy mese. Volt egyszer 5 generációval ezelőtt egy ember, akit megfertőzött a cirkusz világa. Családja azóta sem tud szabadulni ettől a varázstól.

Az Eötvös család tagjai bejárták a földet, megtelepedtek számos országban sikert és elismerést szereztek mindenütt. Ám ahogy az ősök a múlt könyvébe írták be nevüket, az ifjabbak már a jövőébe akarják, ezért folytatják a családi tradíciót és és minden évben új műsorral indítják orszàgos turnéjukat.

Az Eötvös cirkusz Magyarország legnívósabb cirkuszai egyike és kiemelt célja a Magyar Cirkuszművészet méltó népszerűsítése!
Cím:
1163 Budapest,
Tel.: (70) 611 7777
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
06.01 10.31
GPS:


Megközelítés:
Az Eötvös cirkusz Magyarországi turnéja különböző helyszíneken tartja előadásait ezért mindenképp weboldalunkon talál friss információt a helyszínekről!

Kiemelt elfogadó helyek: