Életoázis Égészségközpont - Budapest

Egészségközpontunkban különböző Természetgyógyászati és Masszázs kezelésekkel, valamint Kinesio Tape-el várjuk Budapesten, Zuglóban (XIV. kerület) a Nagy Lajos kir. útja - Kerékgyártó utca találkozásánál, a zuglói 1-es posta melletti épületben. Jöjjön el hozzánk, szeretettel várjuk!

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás, Stresszoldás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Életoázis Égészségközpont - Budapest SZÉP Kártya
Rohanó világunkban számtalan kihívással kell szembe néznünk, legyen szó tanulásról, munkáról, vagy a családi élet megszervezéséről. Az elénk tornyosuló feladatok, akadályok leküzdése rengeteg energiánkat felemészti. A mindennapi stressz, a feszített tempójú élet és a nem megfelelő mennyiségű és minőségű pihenés megviseli testünket, lelkünket és rendszeres hatása fizikai bántalmak formájában is jelentkezik.

Mi hisszük,
• hogy egészségünk legnagyobb kincsünk, ezért annak megtartása, helyreállítása a legfontosabb dolog.
• hogy a bennünk és körülöttünk lévő harmónia, a jó közérzet megteremtése, hozzájárul a jó minőségű élet kialakításához.
• hogy az általunk nyújtott kezelések és életvezetési tanácsok hozzá segítik vendégeinket egészségük megőrzéséhez, helyreállításához és testi-lelki egyensúlyuk megteremtéséhez.

Arthur Schopenhauer valahol ezt írta: "Boldogságunk kilenctized része kizárólag egészségünkön nyugszik. Ha egészség van, az minden élvezet forrásává válik, de ha nincs, az egyéb javak, a szubjektív értékek sem boldogítanak, mert a szellem, a hangulat, a temperamentum szárnyalását is lecsökkenti, elnyomorítja a betegség." Árainkat és bérletkonstrukcióinkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy szolgáltatásaink a lehető legtöbb ember számára elérhetőek legyenek. Célunk, hogy a kezelések alkalmával - azok jótékony hatásán túl -, ha csak egy rövid időre is, a napi problémák feledésbe merüljenek...

Jöjjön el hozzánk, szeretettel várjuk!
Cím:
1147 Budapest, Kerékgyártó u. 2. I.em./6.
Tel.: (30) 973 8189
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 31' 17.8" N, 19° 6' 22.3" E


Megközelítés:
(XIV. kerület - Zugló) Nagy Lajos király útja - Kerékgyártó utca sarok, a zuglói 1-es posta melletti épületben, a társasház első emeletén.
Kapukód: 116
Bejárat a Kerékgyártó utca felől!

Kiemelt elfogadó helyek: