Életerő Természetes Gyógymódok Stúdió - Dunaújváros

Ha Önnek is fontos az egészsége, szeretne gyógyszermentes életet élni, az Életerőben mindez elérhető. Biorezonanciás állapotfelmérés és kezelés, allergia teszt, Bach virág terápiás tanácsadás Dunaújváros belvárosában. Az Allergia Tesztet tűszúrás nélkül végezzük, elektro akupunktúrás eljárással!

Szabadidő  >   Egészség
Közép-Dunántúl   >  Fejér  >  Dunaújváros
Jellemzők: Fiataloknak, Családoknak, Egészségügyi szolgáltatás, Stresszoldás, Életmód
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Életerő Természetes Gyógymódok Stúdió - Dunaújváros SZÉP Kártya
A biorezonanciás állapotfelmérés tökéletes lehetőség ha tűszúrás és fájdalom nélkül szeretnénk feltérképezni egészségünk állapotát. Az állapotfelméréssel rálátunk a még kezdeti stádiumban lévő elváltozásokra is, ezért a frekvencia terápiás készülékkel való kezelés (biorezonanciás kezelés)fontos része a folyamatnak, jó esetben megelőzés vagy már terápia formájában.

Ha egészségügyi problémáinak nem találja az okát, érdemes allergia tesztet végezteti, ugyanis nagyon gyakran étel, pollen vagy akár vegyi anyag érzékenység áll a tünetek hátterében. Jelentkezzen be Allergia tesztre, amelyet elektro akupunktúrás eljárással fájdalom és tűszúrás nélkül végzünk! Gyerekeknek is, már 2 éves kortól!
Cím:
2400 Dunaújváros, Rózsa György út 18. 2/1.
Tel.: (30) 898 3021
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
Bejelentkezés alapján
GPS:
46° 57' 52" N, 18° 56' 15" E


Megközelítés:
Az Életerő Természetes Gyógymódok Stúdió Dunaújvárosban a Butik soron, a Tojásház mögött található. Parkolás megoldható a ház előtt, a Dózsa György úton, a közelben található nagy parkolóban, vagy a szomszédos utcában.

Kiemelt elfogadó helyek: