El Rapido Grill & Tequila Bar - Budapest

A kis Mexikói Tequila Bar & delikát egy 2 szintes szórakozóhely is egyben. 48 féle tequilát kóstolhat, a hatalmas egyéb ital, sör, bor és kávé kínálaton kívül! Programok, wifi, csináld magad youtube zene, óriás TV és jó hangulat vár mindenkit!

Vendéglátás  >   Söröző, pub
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Vegetariánus ételek, Grill ételek, Nemzetközi konyha, Koktélok
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
El Rapido Grill & Tequila Bar - Budapest SZÉP Kártya
Fenti részben látvány grill, tequila bar, 5 féle finom kávé, bolti áron kapható sörök nagy választéka fogyasztható fent, vagy a tágasabb lenti lokál részben ami egyben egy Retro bolt is! Emellett az idocsapda.hu szabadulós szoba is kipróbálható. Étel, Ital kiszállítás pedig a következő oldalakon át www.elrapido.hu, www.tequilashop.hu Rendezvényekre, szülinapokra kiváló helyszin! Sportközvetítések, tánc, keverd, saját zenéd, italakciókkal is várjuk a kedves vendégeket! Mexikói, indiai száraz áruk, fűszerek stb kaphatók.
Cím:
1075 Budapest, Kazinczy u. 10.
Tel.: (20) 311 9431
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 33' 55.5" N, 19° 7' 25.3" E


Megközelítés:
a 7. kerület frekventált részén a Kazinczy u. 10 alatt található, nem mesze a 7-es busz Uránia megállótól, de az Astoria metrótól is csak 5 perc séta, vagy a 74-es troli is arra jár, autóval a Wesselényi utcából lehet behajtani! A híres Szimpla kert mellett!

Kiemelt elfogadó helyek: