Egri Road Beatles Múzeum - Eger

Eger egyik legnépszerűbb látnivalója és nevezetessége az Egri Road Beatles Múzeum. A Kelet-Közép Európai régió egyetlen Beatles gyűjteményében - ami 450 négyzetméteren majd 2500 tárgyi emléket vonultat fel - már több mint 100 ország képviselője tette tiszteletét.

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Eger
Jellemzők: Csoportoknak, 50 év felettieknek, Kulturális szolgáltatás, Szórakozás, Látnivaló
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Egri Road Beatles Múzeum - Eger SZÉP Kártya
A múzeum a kornak megfelelő technikai színvonalon vezeti be a látogatót a zenekar világába. Az Egri Road a pincehelyiségben található rövid, filmes bevezető után kronológiai sorrendben, multimédiás falak alkalmazásával mutatja be a Beatles történetét. Filmrészletek, korabeli híradók, interjúk, koncertfelvételek tekinthetők meg gombnyomásra, illetve fejhallgatón keresztül hallgathat bele a látogató a zenekar műveibe.

A vitrinekben korabeli sajtótermékek, ruhadarabok, makettek, limitált kiadások, ritkaságok tekinthetők meg. Bábuk, poszterek, zászlók, fali grafikák, a zenekar hangszereinek pontos mása, a Sárga tengeralattjáróba való bepillantás, a Bors Őrmester lemez monumentális megjelenítése, játékok és élményfotózás varázsolja vissza a látogatót a legendás hatvanas évekbe. Az egyedülálló gyűjtemény megtekintése után minden látogató lelkesen számol be a látottakról. Egyetemes kijelentés, hogy aki Egerben jár, az nem mehet el a városból anélkül, hogy látta volna ezt a csodát! EGER - Beatles Múzeum - kihagyhatatlan látnivaló, feledhetetlen program!
Cím:
3300 Eger, Csiky S. u. 30
Tel.: (36) 313 670
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
02.01 - 12.31.
GPS:
47° 54' 12.3" N, 20° 22' 11.6" E


Megközelítés:

Kiemelt elfogadó helyek: