Édes Napok csokoládé- és édességünnep - Budapest

Az Édes Napok Magyarország legnagyobb csokoládé- és édességfesztiválja, ahol jelen vannak a legismertebb kézműves és csokoládé manufaktúrák, cukrászdák, neves és ismert világmárkák. Az Édes Napok a legédesebb gasztronómiai és kulturális program Magyarországon.

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Csoportoknak, Fiataloknak, Családoknak, Szórakozás, Látnivaló
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Édes Napok csokoládé- és édességünnep - Budapest SZÉP Kártya
Az Édes Napok Budapest Magyarország legnagyobb csokoládé- és édességfesztiválja, ahol jelen vannak a legismertebb kézműves és csokoládé manufaktúrák, cukrászdák, neves és ismert világmárkák. Az Édes Napok nem csak egy közönséges „csokifesztivál”, hanem az édesipari szakma legnagyobb hazai seregszemléje. Közel száz tematikus kiállítójával és 30 ezer látogatóval az Édes Napok jelenleg Európa ötödik legnagyobb csokoládé- és édességfesztiválja. A fesztiválnak évről-évre neves szakmai, külföldi díszvendége van. A napközbeni szakmai programok, workshopok, kurzusok mellet szórakoztató családi programok, neves zenekarok és fellépők biztosítják az egész napos szórakozást. A finom édességek mellett a fesztivál gasztronómiai kínálatát a jó nevű éttermek ételei, a nemes borok és remek italok teszik teljessé.
Cím:
1118 Budapest, Sasadi út 66.
Tel.: (1) 224 0265
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
-
GPS:
47° 28' 19.8" N, 19° 0' 33.5" E


Megközelítés:
A 2014-ben megrendezésre kerülő Édes Napok csokoládé- és édességünnep pontos időpontjáról, valamint a fesztivállal kapcsolatos további információkról az internetes oldalon olvashat.

Kiemelt elfogadó helyek: