Dózsa Apartman - Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló főutcáján, közel Tesco-hoz de nem távol a fürdőtől és az éttermektől, a Dózsa Apartman szeretettel várja vendégeit. Hajdúszoboszló télen-nyáron egyaránt felüdülőhely. Akár szórakozni akár gyógyulni vágyik, Európa lenívósabb fürdőkomplexumában mindent egy helyen megtalál.

Szállás  >   Apartman
Észak-Alföld   >  Hajdú-Bihar  >  Hajdúszoboszló
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Dózsa Apartman - Hajdúszoboszló SZÉP Kártya
Három szobában összesen 8 felnőtt vendéget tudunk egy időben fogadni és rendelkezésre áll minden lehetőség a babával érkező vendégek részére is (mobile kiságy, fürdetőkád, szűkítő, bili).

Teljesen felszerelt konyha, fürdőkádas-zuhanyzós fürdőszoba, ingyen wifi, de asztali pc is rendelkezésre áll a levelezéshez, facebookozáshoz.
Gépkocsival zárt udvaron parkolhat, az udvaron pedig lehetőség van bográcsozásra, grillezésre, szalonnasütésre, amelyhez tűzifát is biztosítunk.

Apartmanunkban nyáron, s télen is előzetes bejelentkezés után fogadjuk a vendégeket. Már két fő foglalása esetén is kizárólagos használatra, oda már más vendéget akkor nem fogadunk.

Vendégeinket egy üveg saját termelésű bor, szénsavas szoboszlói ásványvíz és korlátlan RO szűrt víz várja.
Cím:
4200 Hajdúszoboszló, Dózsa Gy. út 21.
Tel.: (70) 382 6565
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 26' 36.7" N, 21° 23' 47.5" E


Megközelítés:
Vasúton a Budapest-Záhony útvonalon akár IC vonattal is megközelíthető városunk. A vasútállomástól az apartmanunkig kedvezményes transzfert vállalunk.
Autóval a 4-es főúton bármelyik irányból, illetőleg az M3-as autópályán is könnyen megközelíthető.
Hajdúszoboszlón pedig eltévedni sem lehet, hisz a főutcán vagyunk.

Kiemelt elfogadó helyek: