Ditlin Boutique Hotel - Pápa

Pápa egy barokk kisváros a Bakony lábánál, itt készült el 2017-ben panziónk egy régi villa épületből. A szálláshely gyönyörű szobákkal valamint kiváló ételekkel vár benneteket. Legjobban összefoglalva úri muri ez a javából! Ki ne hagyjátok! Minden kedves vendéget szeretettel várunk!

Szállás  >   Panzió
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Pápa
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Városlátogatás, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Ditlin Boutique Hotel - Pápa SZÉP Kártya
Panziónk Pápa egyik legrégebbi részén, az Esterházy úton található.A 2017-ben régi villa épületből kialakított nyolc szobás szálláshely minden igényt kielégítő, modern, harmonikus belső térrel rendelkezik.A kialakításánál az egyik legfőbb szempont a kényelem volt, mely a nagycsaládok, családok, párok, és a hétköznapokon úton lévő üzletemberek részére is lehetőséget kínál a pihenésre. Panziónkban lehetőség van félpanziós ellátásra is, vendégeink a nemzetközi és magyar konyha remekeit is megtalálhatják kínálatunkban.

A panzió a vasútállomás mellett található, könnyen elérhető a belváros, és a buszállomás is. A belvárosban található az Esterházy kastély és a Katolikus Nagytemplom is, ami 5 perc sétára van tőlünk. Ha valaki a passzív pihenést keresi a Várkertfürdőbe, ha az aktív pihenést a Corona fitness & cafe-ba tudunk részére kedvezményes belépőt biztosítani, illetve díjmentesen kerékpárok is állnak rendelkezésre.

Kamerával megfigyelt parkolót biztosítunk ingyenesen vendégeinknek.

Reggeliző termünk átalakítható kisebb rendezvényteremmé, projektor és kivetítővászon is rendelkezésre áll.

Ditlin Boutique Hotel - Pápa SZÉP Kártya Ditlin Boutique Hotel - Pápa SZÉP Kártya Ditlin Boutique Hotel - Pápa SZÉP Kártya

Cím:
8500 Pápa, Esterházy u. 19.
Tel.: (20) 254 7002
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 20' 19.6" N, 17° 27' 39.9" E
Megközelítés:
Vonattal: az állomástól 300 méterre található
Busszal: az állomástól 700 méterre található