Ditlin Boutique Hotel - Pápa

Pápa egy barokk kisváros a Bakony lábánál, itt készült el 2017-ben panziónk egy régi villa épületből. A szálláshely gyönyörű szobákkal valamint kiváló ételekkel vár benneteket. Legjobban összefoglalva úri muri ez a javából! Ki ne hagyjátok! Minden kedves vendéget szeretettel várunk!

Szállás  >   Panzió
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Pápa
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Városlátogatás, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Ditlin Boutique Hotel - Pápa SZÉP Kártya
Panziónk Pápa egyik legrégebbi részén, az Esterházy úton található.A 2017-ben régi villa épületből kialakított nyolc szobás szálláshely minden igényt kielégítő, modern, harmonikus belső térrel rendelkezik.A kialakításánál az egyik legfőbb szempont a kényelem volt, mely a nagycsaládok, családok, párok, és a hétköznapokon úton lévő üzletemberek részére is lehetőséget kínál a pihenésre. Panziónkban lehetőség van félpanziós ellátásra is, vendégeink a nemzetközi és magyar konyha remekeit is megtalálhatják kínálatunkban.

A panzió a vasútállomás mellett található, könnyen elérhető a belváros, és a buszállomás is. A belvárosban található az Esterházy kastély és a Katolikus Nagytemplom is, ami 5 perc sétára van tőlünk. Ha valaki a passzív pihenést keresi a Várkertfürdőbe, ha az aktív pihenést a Corona fitness & cafe-ba tudunk részére kedvezményes belépőt biztosítani, illetve díjmentesen kerékpárok is állnak rendelkezésre.

Kamerával megfigyelt parkolót biztosítunk ingyenesen vendégeinknek.

Reggeliző termünk átalakítható kisebb rendezvényteremmé, projektor és kivetítővászon is rendelkezésre áll.
Cím:
8500 Pápa, Esterházy u. 19.
Tel.: (20) 254 7002
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 20' 19.6" N, 17° 27' 39.9" E


Megközelítés:
Vonattal: az állomástól 300 méterre található
Busszal: az állomástól 700 méterre található

Kiemelt elfogadó helyek: