SZÉP Kártya elfogadóhelyek Pápa térségében

Kiemelt pápai (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Pápa térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Pápa településen:

Hamisítatlan barokk városba érkezünk, amikor ellátogatunk a közép-dunántúli Veszprém megyében található Pápa városába. Ez a hangulatos kisváros csodás képzőművészeti értékeket és ízletes gasztronómiai remekműveket kínál az ide látogató turistáknak. A neves építészeti emlékek mellett a különböző rendezvények, a pápai Várkertfürdő, illetve jelentős gasztronómiai és borkultúrája révén élménydús időtöltést és kikapcsolódást kínál. Szent György Napi Agrárexpo, Nemzetközi Játékfesztivál, és Szent Márton Napi Újbor Ünnepe is szerepel a városi fesztiválok között. A legrangosabb városi rendezvény azonba a „Pápa a somlói bor városa” névre hallgató Borfesztivál. A minőségi borokat kedvelők számára kihagyhatatlan ez a többnapos rendezvény. A plasztikkártya elfogadó helyek kínálatában sokféle szállástípus közül választhatnak a kártyabirtokosok. A látnivalók között feltétlenül említést érdemel a Címermúzeum, és különleges vizuális élményt kínál a Kékfestő Múzeum is. Egyedi hangulata van Pápán a plébánia mellett található különleges építménynek. A Lábasház egy közel 90 lépésnyi árkád, mely hosszanti és harántívekkel, egyenletesen tagolt folyosó. Az árkádok alatt iparosok, kereskedők műhelyei és üzletei várják az érdeklődőket.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Pápa környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.