Diagnoscan Magyarország - Budapest Bank Center - Budapest

A Diagnoscan Magyarország Bank Centerben található központjában mindenki számára elérhető Magyarország egyik legmodernebb MR-berendezése és mammográfiás felszerelése. Mindemellett ultrahang, röntgen és labor is megtalálható a központban. Gyors kivizsgálás, akár azonnali időpontok, pontos diagnózis.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Egészségügyi szolgáltatás, Életmód
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Diagnoscan Magyarország - Budapest Bank Center - Budapest SZÉP Kártya
A Diagnoscan Magyarország 1991-ben hozta létre első képalkotó diagnosztikai központját, akkor még Nemzetközi Egészségügyi Központ Kft. (International Medical Center – IMC) néven a budapesti, korábbi MÁV Kórház területén. A tulajdonosok célja az volt, hogy elérhetővé tegyék a betegek számára a legkorszerűbb képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat, és ezzel segítsék a különböző betegségek felderítését, valamint a kezelések hatékonyságának követését.

A Diagnoscan Magyarország ma 12 diagnosztikai központot működtet az ország egész területén. Budapesten a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Dózsa György úti központban, a Szent Margit Kórházban, a Nyírő Gyula Kórházban, a Péterfy Sándor utcai Kórház és Baleseti Központban, továbbá Szegeden, Győrött, Cegléden, Orosházán, Debrecenben és Salgótarjánban működteti a kórházakkal szorosan együttműködve a radiológiai, illetve izotóp diagnosztikát. Emellett Budapesten a Mammut II. bevásárlóközpontban és a Bank Centerben működő központjaiban térítéses ellátás keretében végez képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat.

A Magyarországról indult cég ma már nemzetközi vizeken evez; a Diagnoscan Magyarország egy nemzetközi cégcsoport, a Euromedic International tagja. A cégcsoport Európában, 14 országban 147 diagnosztikai, laboratóriumi és komplex onkoterápiás központot működtet, mellyel tevékenységi körében Európa legnagyobb magán egészségügyi szolgáltatójává vált.

A Diagnoscan Magyarország évente több mint 1.000.000 vizsgálatot végez, melyek 80%-a járóbeteg ellátás keretében készül. Többek között ezért is fektet nagy hangsúlyt a cég a gépparkjára. Közel 150, többségében csúcstechnológiát képviselő diagnosztikai berendezést üzemeltet. Olyan gépeket, berendezéseket áll módjában megvásárolni, melyet a közfinanszírozott egészségügyi intézmények ritkán tudnak birtokolni.
Cím:
1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Tel.: (1) 803 6464
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 30' 10" N, 19° 3' 7.5" E


Megközelítés:
Tömegközlekedés:
Metróvonalak: M1/M2/M3
Busz: 15, 109
Trolibusz: 70, 72, 73, 78

Autóval a Széchenyi Lánchidat elhagyva, a Széchenyi István tér mellett kell elkanyarodni a József Attila utcára. Onnan a Sas utcára kell kanyarodni, és egyenesen kell menni a Bank Centerig.

Kiemelt elfogadó helyek: