Derítő tavi kiadó faházak - Tata

Az utóbbi években a tó rohamosan fejlődött, így már szinte minden igényt kielégítő, aktív pihenésre alkalmas horgászparadicsommá vált az egész család számára.

Szállás  >   Egyéb szállás
Közép-Dunántúl   >  Komárom-Esztergom  >  Tata
Jellemzők: Családbarát, Vízparti-vízközeli, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Derítő tavi kiadó faházak - Tata SZÉP Kártya
Nem csak a kimondottan horgászni vágyók látogatnak el hozzánk, hiszen egyre többen választják a tavat olyanok is, akik szeretnének a természetben, kifejezetten ebben a gyönyörű környezetben kikapcsolódni és feltöltődni a munka után. Mára már összkomfortos, több szobás házak is bérelhetők a tavon. A sátorozás a tó teljes területén térítésmentes.

Szemléletünk és határozott tetteink elválaszthatatlan részét képezi a természet és a benne élő állatok tisztelete és szeretete, célunk azok megóvása és gondozása. Szándékunk, hogy teret biztosítsunk mindazoknak, akik szeretnének a város közelében lévő eredeti és hamisítatlan természetben megpihenni, látni, nézni és érezni.

Sok szeretettel várunk mindenkit!
Cím:
2890 Tata, Derítő-tó
Tel.: (34) 708 914
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01. - 12.31.
GPS:
47° 37' 49.9" N, 18° 21' 11.3" E


Megközelítés:
A Derítő-tó Tata szélén található Vértesszőlős irányában.
Budapest felől az M1-es autópályáról Tatabánya centrumnál kell lekanyarodni, majd Vértesszőlős irányába jobbra fordulni. Áthaladva Vértesszőlősön, a falu végét jelző tábla után kb. 500m-re egy felüljárót talál. A felüljáró után, a szalagkorlát végénél balra kell fordulni, ahol egy aszfaltozott út vezet be a tó központjáig.

Győr felől az M1-es autópályáról Tatabánya centrumnál lekanyarodva ugyanezen az útvonalon lehet legegyszerűbben megközelíteni a tavat.

Kiemelt elfogadó helyek: