Csillagtúra Panzió - Eger

Szálláshelyünk bármilyen típusú SZÉP kártya valamennyi alszámlájáról elfogad fizetést. A foglaló fizetését is indíthatja SZÉP kártyával, amit az internetes adminisztrációs felületéről tud megtenni. OTP kártyák esetén közvetlenül tud utalni, MKB és K&H kártyák esetén kérje segítségünket.

Szállás  >   Panzió
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Eger
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Városlátogatás, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Csillagtúra Panzió - Eger SZÉP Kártya
Panziónk Eger csendes, kertvárosi részében, a belvárostól 15-20 percnyi sétára található. A szálláshely, pótágyak nélkül 38 férőhellyel várja pihenni vágyó kedves vendégeit, 2, 3 és 4-ágyas szobákban, illetve 4 és 6 fős apartmanokban elhelyezve. Valamennyi szoba és apartman fürdőszobás, TV és ingyenes Wifi használati lehetőséggel rendelkezik. A parkolás díjtalan a panzió előtti saját parkolóban.

Célunk Egerben olyan szálláshely biztosítása, ami kedvező árainak köszönhetően széles körben elérhető és emellett igényes szolgáltatást nyújt. Fontosnak tartjuk, hogy panziónkban egyaránt jól érezzék magukat az egyéni utazók, kisgyermekes családok, baráti társaságok, kisebb és nagyobb csoportok. Mindezek érdekében díjmentesen használható szolgáltatásként kínáljuk vendégeinknek közösségi helyiségeinket, ahol a gyermekeknek játszósarkot, kisebb társaságoknak társas-, és kártyajátékot, sakkozási-, és közös TV-nézési lehetőséget biztosítunk.

Különtermünk alkalmas nagyobb csoportok, céges rendezvények konferencia-termeként, az udvaron pihenési és bográcsozási lehetőséget biztosítunk. Előzetes egyeztetés, igénybejelentés mellett, szívesen vállaljuk fakultatív programok szervezését és lebonyolítását.
Cím:
3300 Eger, Galagonyás utca 8.
Tel.: (20) 919 1191
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
7° 53' 14.7" N, 20° 22' 43.7" E


Megközelítés:
Szálláshelyünk a vasútállomástól 600 méterre található. A 25-ös főúton, Budapest irányában a 2-ik utca balra, melyet amennyiben autóval közelítenek meg, úgy amiatt, hogy az utca alsó szakasza egyirányú, úgy vagy a Galagonyás utcával párhuzamos Széna-tér, vagy Vincellériskola felől tudnak megközelíteni.

Kiemelt elfogadó helyek: